sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

All the Boys Love Mandy Lane (2006)

Kaikki rakastavat Mandy Lanea (All the Boys Love Mandy Lane) on Jonathan Levine'n esikoisohjaama kokopitkä (kauhu)elokuva. Elokuvassa Mandy on kaikkien ihailema neitseellisen oloinen tyttö (Amber Heard), josta on kesän aikana kuoriutunut varsin kaunis olento. Mandylla on nörttikaveri Emmet (Michael Welch), jonka suosio ei puolestaan ole kesän aikana muuttunut. Mandyn suosio poikien keskuudessa saa Emmetin mustasukkaiseksi ja hänen välit Mandyyn viilenevät (ainakin näennäisesti). Mandy kutsutaan bilettämään nuorisoporukan kanssa maaseudun kartanolle, jossa nuoret juhlivat ja käyttävät huumeita. Jotain kuitenkin  tapahtuu ja yksitellen kaikki tuntuvat katoavan jonnekin.

Kyseessä on siis totuttu kauhuelokuvakaava, jossa nuoria vainoaa salaperäinen murhamies, jonka toimesta ihmisiä lahdataan.

  
Elokuva oli  tylsä ja epämielikuvituksekas eikä siitä jäänyt paljon mitään käteen. Koko elokuvan ennalta-arvattavuutta ja juonen köyhyyttä pyrittiin kompensoimaan elokuvan lopussa tapahtuvalla "twistillä", mutta se ei kuitenkaan riittänyt  pelastamaan elokuvaa. (Not even close).

Kehno.

*1/2

Ohjaaja: Jonathan Levine (The Wackness)
Pääosissa: Amber Heard, Anson Mount ja Whitney Able
Kesto: 90min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.