sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 25. elokuuta 2012

I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007)

Katsastin eilen televisiosta tulleen Voitte suudella sulhasta (I Now Pronounce You Chuck & Larry).

Chuck (Adam Sandler) ja Larry (Kevin James) ovat kaksi heteromiestä, jotka toimivat palomiehinä. Larryn vaimo on kuollut ja hän on unohtanut määräaikaan mennessä muuttaa vakuutuksen edunsaajan edesmenneen vaimonsa nimistä lastensa nimiin. Saadakseen taas edun on hänen mentävä uudelleen naimisiin. Koska Larrylla ei ole ketään naista näköpiirissä pyytää hän apuun parhaan ystävänsä Chuckin. Miehet rekisteröivät parisuhteensa, mutta saavat peräänsä tarkastajan (Steve Buscemi), joka ei usko miesten suhteeseen. Miehet palkkaavatkin asianajajan (Jessica Biel)  puolustamaan oikeuksiaan. 

Palopäällikön roolissa voi nähdä Dan Aykroidin


Adam Sandler ei ollut mitenkään erityisen uskottava machona palomiehenä, joka kaataa sadoittain naisia. Kevin James oli parempi, mutta ei hänkään onnistunut pelastamaan elokuvaa omalla roolisuorituksellaan. Aykrodin ja Buscemin sivuosaroolit olivat hyviä.

Koko elokuva huumori perustui siihen, että kaksi heteromiestä joutuu esittämään homoja eikä sitä tehty mitenkään erityisen taidokkaasti. Mukaan yritettiin ujuttaa jonkinlaista suvaitsevaisuussanomaa todennäköisesti siksi, että elokuvan homohuumori olisi hyväksyttävämpää. 

Aika köykäinen.

*1/2

Ohjaaja: Dennis Dugan (Zohan, Jack and Jill)
Pääosissa: Adam Sandler, Kevin James ja Jessica Biel
Kesto: 115min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.