sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 6. elokuuta 2012

Confetti (2006)

Näin tämän elokuvan jo jonkin aikaa sitten, mutta oli sen verran hymähdys-kategoriaan kuuluva, että unohdin pian sen edes nähneeni.

Confetti on tyylilajiltaan mokumentti eli dokumentinkaltaisesti tehty vale dokumentti. Confetti-niminen lehti haluaa tehdä jutun erikoisista häistä ja haastattelee useita avioon astuvia pareja. Lehden järjestämään kilpailuun pääsee mukaan naturistihäät pitävät (Robert Webb, Olivia Coleman); Tennishäät pitävät (Stephen, Meredith MacNeill,Mangan); sekä musikaalihäät pitävät (Martin Freeman, Jessica Hynes). 


Brittien Office-sarja oli kai jonkinlainen ponnahduslauta mokumenttien suosiolliselle kasvulle. Itse pidän Office-sarjasta ja monista mokumenteistakin. Jostain syystä mokumentit jaksavat viihdyttää minua vaikka eivät olisi kovinkaan laadukkaita. Myös Office-sarjassa pyörinyt Martin Freeman on löydettävissä Confetista.

Laadullisesti Confetti putosi sellaiseen mukiinmenevä kategoriaan; Ihan hyvä, ihan hauska ja ihan hyvä tarina ja ihan hyvät näyttelijät. Oliko Confetti hillittömän hauska tai elokuvataiteen historian käännekohta? Ei.

Kyllä sitä mieluummin katsoi kuin turpaansa ottaisi!

**1/2

Ohjaaja: Debbie Isitt
Pääosissa:Martin Freeman, Jessica Hynes ja Stephen Mangan
Kesto: 100min
Valmistusmaa: UK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.