sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 14. helmikuuta 2013

Starsky&Hutch (2004)

Katsoin televisiosta tulleen Starsky&Hutchin. Elokuva perustuu samannimiseen vanhaan 70-luvun tv-sarjaan, josta en ole nähnyt jaksoakaan. Ilmeisesti punavalkoinen vanhanpuoleinen auto on siinä kuitenkin iso juttu. Samainen auto on sitten tässä elokuvassakin ja tekeepä ne "oikeat" Starsky ja Hutch elokuvassa cameotkin.

Starskyssa ja Hutchissa irvaillaan perinteisille poliisielokuville, joissa pareiksi joutuvat toistensa vastakohdat. Viha-rakkaussuhde kuitenkin lämpenee miesten tutustuttua paremmin toisiinsa. Ja koristeleepa piirikunnan poliisipäällikkönä se huutava tummaihoinen (Fred Williamson). Starskyn roolissa on Ben Stiller ja Hutchin roolissa voi nähdä Owen Wilsonin

Pojat saavat pähkinän purrakseen kun saavat vihiä kaduilta, että mestoille olisi tulossa iso huumelasti. 

Elokuvassa voi nähdä myös mm. Snoop Doggin, Vince Vaughin, Juliette Lewisin, Will Farrell ja Jason Batemanin.

Starsky veikeässä villatakissaan.
Näin elokuvan ensimmäisen kerran elokuvateatterissa ja mielestäni se oli oikein hauska. Nyt toisen kerran katsottuani sen, ei se ollutkaan niin hauska kuin muistin. Kyllä elokuvan parissa kuitenkin viihtyi. Ben Stilleriä oli varsinkin huvittava seurata tiukkapipoisena Starskynä, jolla on kuitenkin taito neitosten kanssa. Hauska kohtaus oli myös se, kun Starsky otti vahingossa makeutusaineeksi luulemaansa kokaa. Huumepäissään Starsky sitten meni klubilla dance offiin. Kohtaus oli siis hauska vaikka ideat, niin huumeen vahingossa ottamisesta kuin erilaisesista hassuista "offeista" onkin jo paljon käytettyjä. Muistaakseni myöskin Ben Stillerin tähdittämässä Zoolanderissa oli "walk off" missä kisailtiin puolestaan catwalkilla.

Elokuvassa oli paljon tuttuja kasvoja, joka on monesti mielestäni huonon elokuvan merkki, mutta tässä elokuvassa roolit sopivat niiden kantajilleen.

Ihan hauska.

***

Ohjaaja: Todd Phillips (Due Date)
Pääosissa: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg
Kesto: 101min
Valmistusmaa: USA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.