sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

tiistai 12. helmikuuta 2013

Employee of the Month (2006)

Katsoin televisiosta tulleen elokuvan Kuukauden koheltajat (Employee of the month). Oikeastaan katsominen tapahtui puolivahingossa, koska tarkoituksena ei ollut jäädä sitä katselemaan. Jostain syystä tämä idioottimainen elokuva onnistui pitämään mieleni kiinnostuneena sen verran, että en poistunut sen seurasta. Tämä on jo peräti toinen "Jessica Simpson -elokuva" jonka olen nähnyt vaikkakin Jessican rooli kaikkien miesten ihailun kohteena jäi elokuvassa hyvin minimiin. Itse asiassa Jessica oli Andy Dickin kanssa elokuvan heikointa antia. Eipä sinällään, että elokuvassa hirveästi vahvaa antia olisi ollut.

Zack (Dane Cook) työskentelee supermarketissa laatikkopoikana. Kaupan tähtenä toimii kaupan kassa Vince (Dax Sheppard). Vince on Zackin vastakohta; työlleen omistautunut, ahkera ja kunnianhimoinen. Vince on valittu kuukauden työntekijäksi jo useita kertoja peräkkäin. Kun kauppaan astuu uusi työntekijä, viehättävä Amy (Jessica Simpson), nousee Zackilla tahto voittaa "kuukauden työntekijä" titteli itselleen.

Kisailu on kovaa
En tiedä mikä tuossa Dane Cookissa on, mutta jostain syystä jään hänen takia katsomaan mitä kököimpiä elokuvia (Ks.Good luck Chuck). Hän teki Kuukauden koheltajistakin ihan hauskaa katsottavaa. Jessica Simpson oli vielä tönkömpi mitä hän oli näkemässäni Blonde ambitionissa. Zackin kaveriporukassa pyörinyt kierosilmäinen optikko, jota esitti Andy Dick, oli huonoin näkemäni roolihahmo pitkään aikaan. Työintoilevaa Vinceä näytellyt Dax oli ihan hauska kassantyöt vakavasti ottavana tiukkiksena. Elokuvan ideakin oli kökköydessään tavallaan ihan hauska, että kaksi ihmistä kisailee kuukauden työntekijä tittelistä kovat piipussa.

Jotain hyvää, paljon huonoa.

**

Ohjaaja: Creg Coolidge (Esikoiskokopitkä)
Pääosissa: Jessica Simpson, Dane Cook, Dax Shepard
Kesto: 103min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.