sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Connie & Carla (2004)

Ei ihan Thelma & Louise vaan Connie & Carla. Kyseinen DVD kökötti pitkään elokuvahyllyssäni lasin takana ja sitä aina silloin tällöin vilkaisin, mutta Connie & Carla...voiko sen tylsempää nimeä ollakaan? En innostunut. Vihdoin päätin ottaa sen katseluun, koska soveltui Helmet-haasteen kohtaan 19. "Et pidä elokuvan nimestä".

Chicagolaiset Connie (Nia Vardalos) ja Carla (Toni Collette) todistavat murhan ja päättävät lähteä pakoon Los Angelesiin. He saavat idean soluttautua yökerhoon drag queen -esiintyjiksi. Paikkaan josta murhaajat eivät heitä osaisi etsiä. Tytöt joutuvat siis esittämään miehiä, jotka pukeutuvat naisiksi. Homma sujuu suht hyvin kunnes Connie ihastuu yhden drag queenin veljeen - Jeffiin (David Duchovny), joka on pesun kestävä hetero. Esiintyjä-duo alkaa myös niittää mainetta aidolla laulannallaan pelkän suun liikuttelun sijaan ja rikolliset alkavat päästä vihille heidän olinpaikastaan.

Naiseus peitossa
Connie & Carla koostui varmaan 80% siitä, että pääosakaksikko lauloi keskinkertaisesti erilaisissa drag-asuissa. Alkoikin tuntumaan, että Kreikkalaisesta naimakaupasta itsensä tunnetuksi lyönyt Nia Vardalos, joka myös käsikirjoitti tämän, halusi vain toteuttaa jotain tukahdutettuja laulajatähtitoiveitaan. Tätä elokuvaa oli varmastikin hauska tehdä, mutta ei sitä ollut kovinkaan hauska katsoa. En varmaan nauranut kertaakaan.

Tykkään kuitenkin David Duchovnystä, Toni Collettesta ja Niastakin, mutta elokuva ei vaan tarjonnut minkäänlaista mielekästä sisältöä. Juoni oli hyvin nopeasti kokonaisuudessaan ennalta-arvattava ja elokuvaa katsoessa odotti vain milloin naiset paljastavat olevansa naisia ja Connie saa ihastuksensa omakseen.

Kehno.

**

Pääosissa: Nia Vardalos, Toni Collette, David Duchovny
Kesto:1h 48min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.