sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Life of the party (2018)

Melissa McCarthyn tähdittämä ja osittain käsikirjoittama Life of the party jätti paljon toivomisen varaa. 

Melissa McCarthy pääsi tänä vuonna Oscar-ehdolle parhaasta naispääosasta elokuvassa Can you ever forgive me? Oscar-pysti meni sivusuun, mutta lohdutuspalkinnoksi tuli kuitenkin Razzie-palkinto huonoimmasta naispääosasta elokuvissa Life of the party sekä The Happytime murders

Olen pitänyt Melissasta aina hänen Gilmore girls -ajoistaan lähtien ja vaikka elokuvat joissa hän on esiintynyt eivät ole olleet aina täysiä kymppejä olen kuitenkin Melissan takia niistä jokseenkin nauttinut. Nyt oli vaikeaa. Life of the party ei ole hauska. Se on kirjoitettu huonosti eikä kukaan oikein osaa siinä näytelläkään. Elokuvassa oli vain yksi kohtaus, jossa avasin sanallisen käkätysarkkuni ja annoin mennä; Melissan hahmon pitäessä esitelmää luokkansa edessä kaiken mennessä totaalisen pieleen.

Muuten olisi kodissani voinut vertauskuvallisten heinäsirkkojen sirityksen kuulla.

Deanna uhkuu intoa uutena opiskelijana
Life of the party kertoo siis Deannasta (Melissa McCarthy), jonka mies jättää tämän toisen naisen takia heti kun heidän tyttärensä muuttaa pois kotoa. Deanne päättää jatkaa kesken jääneitä arkeologian opintojaan ja päätyykin samaan paikkaan opiskelemaan kuin tyttärensä. Siellä mammamainen Deanna saa muodonmuutoksen ja pääsee paneskelemaan nuoren kollin kanssa. Deanna jakelee tyttövoimaa ja antaa voimaannuttavia puheenvuoroja epävarmoille nuorille naisille. 

Sontasirkus.

*1/2

Ohjaaja: Ben Falcone (Tammy, The Boss)
Pääosissa: Melissa McCarthy, Matt Walsh, Molly Gordon
Kesto:1h 45min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.