sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hangover III (2013)

Ensin tuli Kauhea kankkunen, sitten tuli Kauhea kankkunen II ja nyt sitten viimeisimpänä (Ja toivottavasti viimeisenä) Kauhea kankkunen III. Kuten niin usein, mutta ei kuitenkaan aina, huononee nämä elokuvat ykkösestä kolmoseen. 

Kaverukset Alan (Zach Galifianakis), Stu (Ed Helms), Phil (Bradley Cooper) ja Doug (Justin Bartha) muodostavat "susilauman". Muut lauman jäsenistä ovat huolissaan Alanin mielenterveydestä tämän isän kuoltua ja lähtevätkin viemään häntä mielihoitolaan. Matkalla heidät kuitenkin pysäyttää gangsteri Marshall (John Goodman) joka ilmoittaa, että miesten tuttu Mr. Chow (Ken Jeong) on varastanut tältä rahaa. Niinpä hän ottaakin Dougin panttivangiksi ja vaatii miehiä palauttamaan hänelle rahat vastineeksi heidän kaveristaan. Sanomattakin lie selvää, että rahojen palautus ei käy helposti. 

Elokuvassa voi nähdä myös Melissa McCarthyn Alanin rakkauden kohteena. 

Marshall, Stu, Alan ja Phil
Toisin kuin ykkösen ja kakkosen juoni tai kuten nimestä voisi päätellä, niin ei tämän elokuvan idea ollut siinä että juodaan, muisti menee ja krapulassa muistellaan, että mitä tuli tehtyä. Ryyppääminen olikin ympätty loppuun pakollisena pahana. Kännissä Stu oli muun muassa hommannut rintaimplantit. No joo, mutta siis elokuva oli kaiken kaikkiaan kehno. En nauranut juuri ollenkaan. Joskus on hauska katsoa aivotonta roskaa, mutta tämä oli vain tylsää. 

**

Ohjaaja:Todd Phillips (Hangover, Hangover II, Due date)
Pääosissa: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms
Kesto:100min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.