sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 27. kesäkuuta 2013

Jumper (2008)

Ostin Anttilan alesta Jumper blu-rayn huokeaan 5 euron hintaan.

David Rice (vanhana: Hayden Christensen) ei ole kovinkaan suosittu koulussa. Hänen isänsä myös juopottelee ja äiti jätti Davidin kun tämä oli vasta viisi. Ainoa valopilkku miehen alun elämässä onkin Millie (vanhana: Rachel Bilson), joka on koulun kaunis tyttö.

Jouduttuaan kiusaajiensa toimesta heikoille jäille, huomaa David omaavansa kyvyn teleportata itsensä minne vain haluaa. Jonkin aikaa huoletonta elämää matkustellen ja pankkiholveja ryöstäen vietettyään, saa hän vihiä, että ei olekaan maailman ainoa "jumper". Samanlaisen kyvyn omaava Griffin (Jamie Bell) varoittaa "paladineista", jotka jahtaavat heidä kaltaisiaan. Pääjahtaajana valkoiseksi hiuksensa värjännyt Samuel L. Jacksonin näyttelemä Roland.

Jumper ja tämän ärsyttävä tyttöystävä
Elokuvaa katsoessani kirosin castingista vastannutta henkilöä. Mielenkiintoinen idea valui viemäriin Hayden Christensenin sekä erittäin valjun rakkauden kohteen takia. Heti Rachel Bilsenin asteltua ruutuun alkoi elokuvasta tulla ikävystyttävä Dawson's Creek -jakso. Toisaalta taas, kun mainio Jamie Bell asteli kuvioihin, alkoi elokuva taas kiinnostaa. Mietinkin hiljaa mielessäni, että miksei Bell päässyt pääosaan? Ja miksei bambisilmä-Rachelia heitetty hevonkuuseen ja korvattu jollain hieman kiinnostavammalla?

Teleporttaukset oli hienosti tehty ja olivat viihdyttäviä katsoakin. Ainoa mikä hieman häiritsi oli samojen porttauspaikkojen toistaminen.

Ärsyttää tällainen hyvien ideoiden tuhlaaminen.

**1\2

Ohjaaja:Doug Limen (Bourne identitety)
Pääosissa:Hayden Christensen, Jamie Bell, Samuel L. Jackson, Rachel Bilson
Kesto:1h28min
Valmistusmaa:USA, Kanada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.