sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

tiistai 11. kesäkuuta 2013

I love you, man (2009)

I love You, man kuuluu niihin elokuviin, joita katsoessa miettii, että olenko nähnyt tämän joskus aikaisemmin? Elokuva toimi vanhojen ideoiden kierrätystuotteena, joka oli vain kääritty uudenlaisiin kuoriin. Tuoreen idean silmälumeena toimi teema kaverittomasta Peteristä (Paul Rudd) joka käy useilla "mandeiteillä" löytääkseen bestmanin häihinsä. En ole varmaan nähnyt yhtään elokuvaa, jossa Rudd ei olisi tehnyt outoja ääntelyitä ja huonoja imitaatioita. Tämä elokuva ei ollut poikkeus...valitettavasti.

Jason Segel ja Paul Rudd
 Bestmanin osaan lopulta valituksi tullut Jason Segel on ainakin minulle parhaiten tuttu sarjasta How i met your mother, elokuvissa en häntä ennen tätä ollut nähnytkään. Jason onnistui ihan hyvin eksentrisen kaverin roolissa, mutta oli jotenkin niin ennalta-arvattavaa, että kun vihdoin Peter löysi itselleen kamun, niin oli hän  "tosi kreisi". 

Mitäänsanomattoman vaikutuksen tehnyt elokuva  unohtui heti mielestäni kun olin sen nähnyt ja ainakin minä toivoin, että olisin saanut menettämäni reilun tunnin ja kenties rahanikin takaisin. 

**

Ohjaaja: John Hamburg (Along came Polly)
Pääosissa: Rashida Jones, Jason Segel, Paul Rudd
Kesto:1h45min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.