sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 31. lokakuuta 2013

Cedar Rapids (2011)

Cedar Rapids tai suomikansien mukaan Kickoff on taas yksi kökkökomedia kökkökomedioiden tunkiolla. Amerikan Officesta tunnetuksi noussut Ed Helms tähdittää elokuvan pääosaa.

Tim Lippe (Ed Helms) on pikkukaupungin vakutuusmyyjä, joka lähtee ensimmäistä kertaa elämässä pidemmälle matkalle edustamaan omaa yhtiöön vakuutusihmisten kokoukseen Iowaan, Cedar Rapidsiin. Kokouksessa hän tapaa Deanin (John C. Reilly), Ronaldin (Isiah Whitlock Jr.) sekä viehättävän Joanin (Anne Heche). Kotiin Lipelle jää odottamaan kiihkeä tyttöystävä (Sigourney Weaver).

Lipen puhdas moraali on matkailla koetuksella kun hän pettää tyttöystäväänsä ja keplottelee vakuutuspalkinnon itselleen pomonsa pakottamana.

Maalaistollot ovat hauskoja, hii.
 Ed Helms oli ihan hauska yksiulotteisen roolihahmonsa kanssa Amerikan Officessa, Hangoverista hänen suorituksensa ei ole jäänyt millään muotoa mieleeni ja tässä Cedar Rapidsissa hän oli täysin jälkeenjäänyt. Tämä elokuva ei käynyt edes "aivot narikkaan" viihteenä. Pitäsi nousta kuolleista ja haluta syödä niitä aivoja sieltä narikasta, että tästä olisi voinut nauttia.

Bulls*it!

*

Ohjaaja:Miguel Arteta
Pääosissa:Ed Helms, John C. Reilly, Anne Heche
Kesto:87min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.