sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

perjantai 3. elokuuta 2012

Junior (1994)


Katsoin televisiosta laatuelokuvan missä Arnold Schwarzenegger on raskaana - Junior.

Dr. Alex Hasse (Arnold Schwarzenegger) on tutkija, joka testaa apinoilla kehittämäänsä raskauslääkettä, joka on tarkoitettu hedelmättömyydestä kärsiville naisille. Hänen tutkija kolleegansa Dr. Larry Arbogast (Danny DeVito), joka toimii synnytyslääkärinä on myös mukana jotenkin keksinnössä. Pojat pyytävät lupaa saada aloittaa ihmiskokeet, mutta pyyntö hylätään. Samalla yliopisto erottaa Hassen ja hänen tilallensa tulee tutkija Dr. Diana Reddin (Emma Thompson).

Tieteen nimissä Hasse ja Larry päättävät ilman lupaa aloittaa testaamisen Hasseen, joka ei lopetakaan lääkkeen ottamista niin kuin sovittu vaan päättää synnyttää lapsen: My body, my choice! Samaan aikaan Diana tuntee Hasseen outoa vetoa.

Siellä se pikku Junior on
 
Terminator, Conan Barbaari ja nyt raskaana oleva mies - oh how the mighty fall...

Aivan järkyttävää shaibaahan koko elokuva oli. Kaipa Arska valittiin raskaana olevaksi mieheksi, koska hän on bodaus taustansa takia miehisen miehen näköinen ja näin kontrasti on suuri ja komedia hauskaa? Ei. Olen nyt ihan sanaton. En varmaankaan nauranut missään vaiheessa. Muodikkaasti sanottuna minulla oli kyllä useita "Facepalm"-hetkiä.

Kökkö käsikirjoitus, kökkö idea, kökkö juoni ja kökkö elokuva.

*

Ohjaaja: Ivan Reitman (Lastentarhan kyttä, identtiset kaksoset)
Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito ja Emma Thompson
Kesto: 109min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.