sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Jesus Henry Christ (2012)

Vuokrattiin kaverin kanssa makuunin nettipalvelusta elokuva Jesus Henry Christ.

Henry (Jason Spevac) on superälykäs lapsi, joka oppi puhumaan jo vauvana. Henryn äitinä toimii paljon läheistensä kuolemia kokenut Patricia (Toni Collette). Henry alkaa noin 10 vuotiaana utelemaan puuttuvasta isästään ja saa tietää, biologisen isänsä olevan juuri kirjan tyttärensä lesboudesta kirjoittanut Dr. Slavkin O'Hara (Michael Sheen).

  
Elokuva ei sinällää juoneltaan ollut kovinkaan ihmeellinen, mutta siinä oli omalaatuista absurdia huumoria. Elokuva ei noussut mitenkään kovinkaan korkealle silmissäni, mutta onnistui kuitenkin pitämään viihdyttävänä koko puolitoistatuntisen. 

Toni Collette teki vakiosuorituksen lastansa suojelevana äitinä eikä ihmelapsikaan ollut hullumpi.

***

Ohjaaja: Dennis Lee

Pääosissa:Jason Spevack, Toni Collette ja Michael Sheen
Kesto: 92min
Valmistusmaa: USA

2 kommenttia:

  1. Onko tuolla elokuvan nimellä muuta merkitystä itse sisältöön, kuin jokin huomion haku? Koska ainakaan pikaetsintä ei tuottanut mitään selvennystä ja keskustelupalstankin viestit näyttivät menevän vain kinasteluksi uskonnosta ja uskovaisista.
    Muuten tämä vaikuttaa ihan pätevältä Little Miss Sunshine-sarjan elokuvalta, mutta olen pettynyt jos jollain noin kömpelöllä tavalla haetaan shokkiarvoa.

    VastaaPoista
  2. No, se äiti kiroili aina jesus H christ ja tämä kiroilutapa siirty myös Henry-pojalle. Sitten yksi lesbotyttö kysyi, että mitä se H tarkoittaa eikä pojan mukaan kukaan sitä tiedä. Lopussa sitten tämä tyttö tekee labelmakerilla valokuva-albumin nimeksi Jesus Henry Christ, koska se H voi tarkoitta vaikka Henryä.

    Eli sinällään elokuvan nimi ei oikein liity elokuvaan mitenkään ja taitaa mennä enemmän sinne shokkiarvon puolelle.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.