sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

LEGO Batman: The Movie - DC Super Heroes Unite (2013)

Olen suuri lego-tietokonepelien fani. Ensimmäinen kosketukseni oli juurikin Lego Batman ja nyt viimeiseksi pelasin läpi Lego Batman 2. Nyt katsoinkin siis näiden pelien pohjalta tehdyn elokuvan - LEGO Batman: The Movie - DC Super Heroes Unite. Elokuva on tietokoneanimaatio.

Batman (Troy Baker) ja Robin (Charlie Schlatter) sekä Superman (Travis Willingham) saavat vastaansa koko Gotham cityn:n rikolliskaartin Jokerin (Christopher Corey Smith) sekä Lex Luthorin (Clancy Brown) johtamana. Jokeri aiheuttaa kaupungille tuhoa jättimäisellä robotillaan sekä kansan mieleen vaikuttavalla kaasulla. Hän myös löytää Batmanin salaisen luolan jäljityskryptoniitilla. Tuholta ei voi välttyä, mutta onneksi apuun rientää koko Oikeuden puolustajien joukko. 

Voi sitä Batmania kun ei apua viitsi pyytää...ainakaan Supermieheltä!
 Elokuva oli hyvin tehty ja se oli sopivan tiivis. Ainoa ongelma oli siinä, että kun olin jo pelannut Batman ykkösen ja kakkosen, jossa samat jutut jo olivat, niin elokuva ei sinällään tuonut mitään uutta. Oli tietysti ihan hauska aina huomata, että "ai niin tämä oli se kohta siinä pelissä" ja niin edelleen. Juuri Lego Batman pelit sekä Pirates of the Caribbean peli ovat olleet suosikkejani kaikista lego-peleistä joita olen pelannut (aika monesta). Indiana Jones 2 on ollut tähän mennessä huonoin. Järkyttävällä resoluutiolla nopeasti kyhätty jatkis.Varsinkin Batmaneita on ollut mukava pelata tämän hauskojen hahmojen, dialogin sekä tarinan takia. Annankin tähdet tälle elokuvalle heijastaen sitä pelaamiini peleihin.
 
****
 
Ohjaaja: Jon Burton
Pääosissa:Clancy Brown, Troy Baker, Christopher Corey Smith |
Kesto:71min
Valmistusmaa: USA, UK

3 kommenttia:

  1. Minä en ole pelannut näitä Lego-pelejä, joten en edes tiennyt osan tämän elokuvan kohtauksista olleen jossain pelissäkin, mutta elokuvasta pidin niin paljon, että jopa harkitsin uudemman pelikoneen hankintaa vain voidakseni ostaa sille näitä Lego-pelejä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä peli ja niin on myös leffakin :D

    VastaaPoista
  3. Joo, suosittelen kyllä! Aika koukuttavia kyllä nämä lego-pelit. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.