sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

perjantai 4. joulukuuta 2015

Christmas with the Kranks (2004)

Skipataan joulu (Christmas with the Kranks) on "Mutta mitä tapahtui joulupukille" -elokuvissa kunnostautuneen Tim Allenin näyttämö taas yhdelle jouluelokuvalle. 

Aviopari Luther Krank (Tim Allen) ja Nora Krank (Jamie Lee Curtis) päättävät skipata joulun ja lähteä säästämillään rahoila etelän lämpöön kun tytärkään (Julie Gonzalo) ei pääse jouluksi kotiin. Suunnitelma menee kuitenkin pikkaisen mönkään kun tytär päättääkin viime hetkellä tulla kotiin ja odottaa perinteikästä joulua. 

Jouluttomuuden takia naapurien, erityisesti Dan Aykroidin näyttelemän Vicin, vihat päälleensä saanut pariskunta löytääkin näistä yllättävää tukea kun heidän täytyy luoda tyttärelleen joulu kuin tyhjästä pienellä ajalla.

Närää naapurustossa
Skipataan joulu oli ihan hauskaa joulun ajan viihdettä. Jamie ja Allen sopivat hyvin aviopariksi ja heidän komediat synkkasivat hyvin yhteen. Dan oli huvittava äksynä naapurina. Ei ole edes kovin vaikea uskoa, etteikö joissain lähiöissä joulun väliin jättämistä katsottaisi yhtä pahalla kuin tässä elokuvassa. Joka tapauksessa, naapurien välttely ja valkoisten valheiden latelu toivat sopivasti hauskoja tilanteita.

Täytti tehtävänsä kausikohtaisena hyvän olon -elokuvana.

***

Ohjaaja:Joe Roth (Valkokankaan lemmikit, Nynnyjen kosto)
Pääosissa:Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd
Kesto:99min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.