sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Christmas in Wonderland (2007)

Christmas in Wonderland on edesmenneen Patrick Swayzen tähdittämä jouluelokuva. 

Wayne Saunders (Patrick Swayze) muuttaa uuteen kaupunkiin töitten perässä kolmen lapsensa kanssa vaimon tullessa paikalle myöhemmin. Wayne saa tietää, että uusi työpaikka ei tulekaan toteutumaan ja jää heti työttömäksi ennen kuin on ehtinyt aloittakaan. Joulu on ovella ja lapsille pitäisi hankkia lahjoja, mutta rahattomuus tuottaa tuskaa. Waynen nuorin lapsi Mary (Amy Schlagel/Zoe Schlagel) kuulee isänsä puhuvan puhelimessa rahaongelmistaan ja päättääkin pyytää joulupukilta miljoonaa dollaria. 

Perhe menee ostoskeskukseen joulushoppailemaan kun lapsien eteen tipahtaa kassilinen rahaa. Mary luulee joulupukin toteuttaneen hänen toiveensa vaikka tosiasiassa topakan tädin (Carmen Electra) johtamat tohelot rahanväärentäjät ovat sen tiputtaneet.

Tästä alkaakin kissa ja hiiri -leikki kun rikolliset yrittävät saada lasten anastamat rahat takaisin. 

Tim Curryn voi nähdä rahanväärentäjien jäljillä olevana viranomaisena. 

Joulutunnelmaa ostarissa
Christmas in Wonderlandissa oli lievästi joulua hyödyntäviä fantasiateemoja. Elokuva koostuikin enimmäkseen "Yksin kotona -elokuvamaisesta" tohelluksesta. Patrick oli olemukseltaan uskottava vastuullisena perheenisänä, joka kantaa huolta lapsistaan, mutta hänen näyttelemisensä oli kankeaa eikä sanojen takana tuntunut olevan mitään tunnetta. Loppuun oltiin saatu puserrettua hieman väkinäisesti joulun taikaa.

Tim Curry ja Carmen Electra sortuivat luontaantyöntävään ylinäyttelemiseen.

**

Ohjaaja:James Orr (Man of the house)
Pääosissa:Matthew Knight, Chris Kattan, Cameron Bright
Kesto:95min
Valmistusmaa:Kanada, USA

2 kommenttia:

  1. Mai gaad, onko TUO Patrick Swayze!? Lievästi ehtinyt muuttua sitten Ghostin...

    VastaaPoista
  2. JOo, vähän "vahamaisen" näköinen. Varmaan syöpä jo jyllännyt tuossa vaiheessa vaikka ilmoittikin diagnoosistaan tämän elokuvan jälkeen vasta. Tai sitten vain perus vanhentuminen! :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.