sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Bridesmaids (2011)

Katsoin paljon kehuja saaneen komedian Morsiusneidot (Bridesmaids).

Lillian (Maya Rudolph) on menossa naimisiin ja hän on valinnut viisi morsiusneitoa. Hänen parhaat ystävänsä Annie (Kristen Wiig) ja täydellinen Helen (Rose Byrne) päätyvät kilpailemaan morsiamen suosiosta. Hääsunnitelmat eivät mene ihan nappiin ja naisten ystävyys saa kolauksen.

Täydelliset naiset
Tiesin jo ennen kuin aloin katsomaan elokuvaa, että minulla oli liian kovat ennakko-odotukset. Minua on ainakin naurattanut eniten ne elokuvat jotka on tullut vähän kuin puskista. Joista en siis ole kuullut kehuja tai haukkuja. Morsiusneidot ei ollut niin hauska kuin toivoin, mutta oli se kuitenkin ihan huvittava. Olin varsinkin pettynyt Melissa McCarthyn sivuosa-Oscar -ehdokkuudenkin tuoneeseen rooliin. Periaatteessa kaikki huumori hänen osaltaan lähti hänen fyysisestä ulkomuodostaan ja karskista käytöksestä. 

Viihdyin kuitenkin elokuvan parissa. Pidän pääosassa olleesta Kristen Wiigistä ja hänen huumorinsa sopi hyvin elokuvaan vaikka hänen huumorinsa onkin jo vähän "nähty". Elokuva esitti hyvin kärjistetysti naiskateuden rumat kasvot. 

Joskus hauska, joskus teennäisen hauska.

***

Ohjaaja: Paul Feig
Pääosissa:Kristen Wiig, Terry Crews, Maya Rudolph
Kesto:125min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.