sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 19. tammikuuta 2013

The Heartbreak Kid (2007)

Tämä The Heartbreak kid kuuluu niihin elokuviin, jotka unohdan heti katsottuani. En edes muistanut tehdä arvostelua, koska elokuva oli niin mitään sanomaton, että ei sen pariin olisi jaksanut edes enää kirjoituksen vertaa uppoutua.

Eddie (Ben Stiller) on kolmissakymmenissä kulkeva mies, joka ei halua enää elää elämäänsä yksi. Hän tapaakin upean oloisen naisen Lilan (Malin Åkerman), jonka kanssa hän päättää nopealla aikataululla mennä naimisiin. Häämatkalla Caboon alkaa Eddielle selvitä Lilan todellinen luonne, joka osoittautuu helvetilliseksi. Cabossa Eddie tapaakin sen oikean unelmiensa naisen Mirandan (Michelle Monaghan), jonka kanssa Lilan selän takana tapailee. Miranda ei myöskään tiedä, että Eddie on häämatkallaan.

Elokuvassa voi myös nähdä Jerry Stillerin Eddien isänä, joka on oikeastikin Benin isä. 


Komediaksi tarkoitettu The Heartbreak kid ei ollut kovinkaan hauska. Malin oli ajoittain ihan onnistunut sekopäisyydessään, kuten kun hän lauloi eläytyen kaikki radiosta tulleet kappaleet pitkällä ajomatkalla. Ben veti näyttelyssään vakiosettiiään. Muutama hymy irtosi, mutta kaiken kaikkiaan aika mitäänsanomaton komedia. 

**

Ohjaajat: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Pääosissa: Ben Stiller, Michelle Monaghan ja Malin Åkerman
Kesto: 116min
Valmistusmaa: USA

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.