sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 19. tammikuuta 2013

Good luck Chuck (2007)

Katsoin eilen televisiosta tulleen romanttisen komedian Good luck Chuck.

Elokuva kertoo Charliesta (Dane Cook), jonka kirosi 10 vuotiaana goth-tyttö, että tämän tyttöystävät eivät ikinä rakastuisi häneen. Charlie elääkin vielä kolmekymppisenä kirouksen sävyttämää elämää. Hänen tyttöystävänsä vaihtuvat tiuhaan ja tuntuvat menevän aina naimisiin seuraavan miehen kanssa, jonka Charlien jälkeen tapaavat. Charlie kartuttaakin mainetta "onnenkaluna" ja epätoivoiset naiset jotka haluavat mennä naimisiin haluavat sekstata tämän kanssaan, että löytäisivät seuraavaksi sen oikean. Vähän aikaa Charlie nauttii tästä seksintäyteisestä elämästä, kunnes tajuaa, että haluaa olla muutakin kuin vain pano. 

Charlie tapaa kauniin, mutta hieman kömpelön Camin (Jessica Alba) ja rakastuu tähän. Charlie ei saa kuitenkaan aluksi vastakaikua.

Charlie ja pingviinihullu Cam etelänavalla
Elokuvassa on suhteellisen paljon alastomuutta kun vertaa muihin romanttisiin komedioihin ja hieman ihmettelinkin, että kuinka Jessica on saatu tähän elokuvaan mukaan. Ehkä juuri tämän "ei niin siirappisen" puolensa takia onnistui se jokseenkin yllättämään. Vaikkakin huumori pohjautui lähinnä lihaviin ihmisiin ja tisseihin, niin oli se kuitenkin viihdyttävämpi katsoa kuin aluksi ajattelin. Muutamaan otteeseen tuli naurettua ihan ääneenkin. Missään tapauksessa Good luck Chuck ei ole loistava elokuva enkä sitä kenellekään kehtaisi suositella, mutta ihan hauska se oli sellaisena mikä se nyt oli. Jessican ja Danen kemiat osuivat hyvin yksiin.

**1/2

Ohjaaja: Mark Helfrich
Pääosissa: Dane Cook, Jessica Alba ja Dan Fogler
Kesto: 96min
Valmistusmaa: USA, Kanada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.