sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 26. syyskuuta 2015

Scorched (2003)

Robbery - hullu keikka (Scorched) on komedia työväenluokan ihmisistä jotka haaveilevat äkkirikastumisesta.

Jason 'Woods' Valley (Woody Harrelson) on töissä pankissa ja alkaa kyseenalaistaa omaa rooliaan  oravanpyörässä. Pankinjohtajan ex, Sheila (Alicia Silverstone), on myös töissä samassa pankissa kuten Stuartkin (Paulo Costanzo). Kaikkia kolmea yhdistää halu ryöstää pankki, jossa työskentelevät. Kaikki ovat kuitenkin epätietoisia toistensa aikeista.

Sivujuonessa seikkailee roolipeleistä kiinnostunut Shmally (Rachael Leigh Cook), joka haluaa kostaa huonoja riskastumisneuvoja sisältäviä videonauhoja myyneelle miljonäärille (John Cleese). 

Pankin ryöstäjät
Robbery on sekava elokuva, joka ei naurata. Hahmot ovat epäkiinnostavia, epäaitoja ja ennalta-arvattavia. Ainoa valopilkku on Woody Harrelson, jonka seuraavaa ruutuaikaa huomasi odottavansa. Hänen roolihahmoaan olisikin voinut avata enemmän. John Cleese on asettunut "vanhoilla päivillään" hieman samanlaiseksi sivuhahmoksi kuin Leslie Nielsen oli; komedioita myydään tämän nimellä, mutta itse esiintymisaika jää kuitenkin vähäiseksi. Cleesen ja Cookin tarjoilema sivujuoni oli muutenkin täysin tarpeeton. Ajan olisi voinut käyttää paremmin päähahmoihin.

Jos haluat katsoa jotain hauskaa, niin älä katso ainakaan tätä.

**

Ohjaaja: Gavin Grazer (Chow Bella)
Pääosissa:Alicia Silverstone, Rachael Leigh Cook, Woody Harrelson
Kesto:95min
Valmistusmaa:USA

4 kommenttia:

  1. Muistan katsoneeni tämän nimenomaan Harrelsonin ja Cleesen vuoksi, mutta pettyneeni molempiin. Harrelson vaikutti olevan ihan pihalla siitä mitä oli tekemässä ja Cleese taas liiankin tietoisen olevansa mukana vain rahan vuoksi.

    VastaaPoista
  2. No joo, mielestäni kaikki oli aika pihalla omasta tekemisestään ja esitti jotain karikatyyrejä hahmoistaan. Harrelson kuitenkin erottui tästä sillisalaatista edukseen näyttelyosaamisella vaikka siihen ei tässä elokuvassa paljon tarvittukaan.

    VastaaPoista
  3. Katsoin trailerin ja meinasin nukahtaa jo sen aikana. :D

    VastaaPoista
  4. Joo, ei mikään ihme! Niitä kommentteja imdb:ssä hämmästelin joissa elokuvaa kehuttiin aliarvostetuksi komediaksi, joka on kekseliäs ja hauska...Katsoivatko he saman elokuvan kuin minä?! :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.