sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Resurrecting the Champ (2007)

Resurrecting the Champ kertoo tarinan vanhasta nyrkkeilylegendasta "mestarista" (Samuel L. Jackson), joka on menestyksensä jälkeen päätynyt kadulle asumaan. Heikohkosti urheilutoimittajan töissä menestyvä Erik (Josh Hartnett) kohtaa tämän vanhan mestarin ja haluaa tehdä hänestä jutun. Kun juttu painetaan, niin käykin ilmi ettei "mestari" ollut se keneksi hän itsensä sanoi. Toimittajan menestysunelmat menevät myttyyn ja hänen poikansakin on kamalan pettynyt.

Josh Hartnett ja pummi
Josh Hartnett on oksettava "kaunispoika", joka yrittää parhaansa. Valitettavasti se ei ole paljon. Samuel L. Jacksonkin yritti parhaansa, mutta valitettavasti elokuvan puitteet eivät vain olleet kummoiset. En tuntenut sympatiaa pummi-Samuelia kohtaan vaan enemmänkin tylsistymistä. Se, että "mestari" ei ollutkaan kuka sanoi olevansa oli yllätys, mutta tämä käänne vain pahensi elokuvan tasoa. Ilman tuota valehtelua "Resurrection" oli voinut olla ihan kiva rikkauksista ryysyihin ja takaisin rikkauksiin tarina, mutta nyt se oli vain masentava kuvatus.

Tai no se oli ihan kiva, että Joshin esittämä toimittaja menestyi vain keskitasoisesti/heikosti työssään. Yleensä elokuvissa ihmiset on tosi hyviä niiden töissä paitsi jos kyseessä on komedia.

Tylsä.

**

Ohjaaja: Rod Lurie
Pääosissa: Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Kathryn Morris
Kesto:112min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.