sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 1. toukokuuta 2014

Hope Floats (1998)

Toivo elää (Hope floats) on juustoinen tarinan pikkukaupungin kasvatista Birdee:stä (Sandra Billock) joka joutuu muuttamaan takaisin äitinsä luokse tyttärensä kanssa kun hänelle paljastuu suorassa tv-lähetyksessä, että hänen miehellään on suhde tämän parhaaseen kaveriin (Rosanna Arquette). 

Kotikonnuillaan Birdee huomaa, että kun oli koulussa suosittu, niin dissasi paljon ihmisiä, jotka eivät nyt hänestä hirveästi välitä. Justin (Harry Connick Jr.) kuitenkin on aina jäänyt haikailemaan hänen peräänsä. Milloin Birdee näkee, että Justin on se hänen elämänsä mies?

Miehen käsivarsilla, iih!
Elokuva oli imelä ja ponneton rakkaustarina jossa oli väännettyä draamaa pikkutytön sopeutumattomuudesta uusiin olosuhteisiin. Melkeinpä oksettavaa draamaa. 

Forest Whitaker
Olin hyvin yllättynyt kun huomasin, että  Forest Whitaker on ohjannut tämän elokuvan. Pätkässä kun ei tummaihoiset ole millään tavalla edustettuina toisin kuin miehen toisessa romanttisessa draamakomediassa - Haku päällä. Muutenkin miehen omia rooleja ajatellen en olisi odottanut, että mies tykkää ohjata romanttisia draamakomedioita.




 **

Ohjaaja:Forest Whitaker
Pääosissa: Sandra Bullock, Harry Connick Jr., Gena Rowlands
Kesto:114min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.