sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 14. joulukuuta 2013

Monsters vs Aliens (2009)

Ostin tämän Möröt vastaan muukalaiset (Monsters vs Aliens) eurolla kirppikseltä. Olen usein nauttinut DreamWorks animaation tuottamista elokuvista, joten odotin tältä ainakin kohtuullista viihdyttävyttä. Valitettavasti jouduin kuitenkin suurelti pettymään.

Susan Murphy (Reese Witherspoon) saa hääpäivänään maahan syöksyneestä meteoritista annoksen kemiallista ainetta, joka muuttaa hänet jättikokoiseksi. Susan lukitaan valtion salaiseen vankilaan muiden "mörköjen" kanssa. Hänen sellikavereinaan ovat muun muassa B.O.B (Seth Rogen), joka on hyytelömöykky ja Dr. Cockroach Ph.D (Hugh Laurie), joka oli ennen ihminen mutta muuttui epäonnistuneen kokeensa jälkeen torakaksi. Mukana on myös jättikokoinen toukka ja Puuttuva linkki (Will Arnett).

Kun maahan hyökkää vihollismieliset alienit, kääntyy armeija mörköjen puoleen taistelussa muukalaisia vastaan. 

Mörköjoukko
En oikein innostu jättilaiselokuvista eikä tämäkään siis minua säväyttänyt. Alieneiden ja mutaatioiden keskinäinen kamppailu on idean tasolla ihan jännä, mutta toteutus ontui. Elokuva ei onnistunut saamaan hahmoistaan kiinnostavia eikä heistä jaksanut hirveästi välittää. Suoraan sanottuna elokuvan loppuun asti katsominen tuntui tuskalliselta.

Hugh Laurie "tohtori Torakkana" viittauksena hänen hahmoonsa "tohtori Housena" oli hieman kehno vitsi.

**

Ohjaajat: Rob Letterman, Conrad Vernon
Pääosissa:Reese Witherspoon, Rainn Wilson, Stephen Colbert
Kesto:94min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.