sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 1. syyskuuta 2014

The Big Wedding (2013)

Yhdet häät ja kolme anoppia (The Big Wedding) todistaa taas, että vaikka usea megatähti ympätään samaan leffaan, ei se tee siitä automaattisesti hyvää. Robin Williamsin mentyä vihreämmille nummille tuli ilmi, että hän kärsi taloudellisista vaikeuksista ja joutui ottamaan rooleja rahan takia vastaan. Olen AIVAN varma, että tämä rooli kuului niihin.

Don (Robert De Niro) ja Ellie (Diane Keaton) ovat eronnut pariskunta ja Donilla on jo pitkään ollut avopuolisonaan toinen nainen - Bebe (Susan Sarandon). Donilla ja Elliellä on kolme lasta; adoptoitu Alejandro (Ben Barnes) sekä biologiset lapset Lyla (Katherine Heigl) ja Jared (Topher Grace).

Alejandro on menossa naimisiin Missyn (Amanda Seyfried) kanssa ja on kutsunut katolisen biologisen äitinsä Madonnan (Patricia Rae) Amerikkaan häihinsä. Mutka matkassa on se, että Alejandro on uskotellut Madonnalle, että hänen adoptiovanhempansa ovat vielä naimisissa. Niinpä Donin ja Ellien täytyy näytellä avioparia koko häiden ajan. Tästä ei Donin puoliso Bebe tykkää yhtään. Madonnan mukana tulee myös Alejandron kaunis sisko (Ana Ayora), jonka viettelemäksi kolmikymppinen neitsyt-Jared joutuu.

Robin Williams tekee miniroolin alkoholisoituneena pappina.

Elokuvassa voi nähdä myös Sledge Hammerin
Niin kuin usein elokuvissa joissa on liikaa ihmisiä tuli tästäkin pinnallinen pannukakku. Kenenkään roolihahmoa ei ehditty syventää tarpeeksi. Ainoastaan Robert De Niro ja Robin Williams olivat siedettäviä katsella. En ole nähnyt That 70's showsta tuttua "Ericiä" missään hyvässä roolissa eikä tämä tehnyt poikkeusta. Hänen näyttelemistään oli suorastaan kiusallista katsoa kun hän lauloi muka suloista itsesäveltämäänsä kappaletta Alejandron siskolle. Susan Sardonia sekä Diane Keatonia minun puolestaan kävi sääliksi, koska iäkkäimmille Hollywood-naisille ei varmasti tarjota enää hirveän laadukkaita rooleja.

Pahinta elokuvassa oli se, että sen piti olla komedia, mutta en nauranut kertaakaan. Hauskaksi tarkoitettujen kohtauksien taustalla olisi pitänyt olla naurunauha, niin kaavamaisesti oli nämä tilanteet luotu. Kun näyttely on hirveää, käsikirjoitus etoo eikä ohjauksesta tai visiosta ylipäätään ole tietoa on lopputulos myös sen mukainen. Ei äitinikään tästä tykännyt ja hän on sentään kohdeyleisöä. Hieman laatua ihmiset! Eivät iäkkäämmät rouvashenkilötkään mitään p*skaa jaksa katsoa.
 
*
 
Ohjaaja:Justin Zackham (Going Greek)
Pääosissa: Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl
Kesto:89min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.