sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Old Dogs (2009)

Ennen kuin edes aloitin katsomaan elokuvaa Old Dogs, jonka pääosaa tähdittää ikääntyneet Robin Williams sekä John Travolta, niin arvasin jo nimen perusteella että tulossa on kuraa. Ja aika kuraahan se olikin. 

Leirillä
 Charlie (John Travolta) ja Dan (Robin Williams) ovat olleet jo pitkään ystäviä ja heillä on yhteinen yritys urheilumarkkinoinnista. Yritys on laajenemassa Japaniin, mutta ensin heidän täytyy vakuuttaa Japanin korporaatio. Danin bisneskuvioita hämärtää hänen yhden illan juttunsa Vickyn (Kelly Preston) ilmaantuminen tämän elämään. Vicky ilmoittaa, että Danilla on kaksi 7-vuotiasta lasta jotka syntyivät tuosta kiihkon hetkestä. Nainen on myös menossa kahdeksi viikoksi vankilaan ja tarvitsee Dania hoitamaan lapsiaa poissaolonsa ajan. Hommahan menee tutunlaisesti haastavaksi kun Danin pitäisi olla edistamassa yritystään ja olla lastensa kanssa. Sinkku-Charlie ei myöskään lapsiin lämpene..ainakaan aluksi. 

Seth Green gorillan syleilyssä
Old Dogs taisi taas olla niitä elokuvia jotka Robinin piti tehdä rahan takia. En ymmärrä mitään muuta syytä osallistumisesta tällaiseen roskaan. Idea siitä, että mies ottaa lapset huostaansa eikä ole ihan varma mitä tekee ja sitten näitä jää ikävöimään kun on lähdön aika on jo niin kulunut idea, että huumoria piti kaivaa hermostoa nykivistä lääkkeistä asti. Mikä olisikaan hauskempaa kuin tietokone-efektein tehty ylisuuri hymy?

*1/2

Ohjaaja:Walt Becker (Wild hogs - villit karjut)
Pääosissa:Robin Williams, John Travolta, Seth Green
Kesto:88min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti