sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 16. tammikuuta 2016

Oscar-gaala 2016 lähestyy...

Yle Teema näyttää onneksi myös tänä vuonna Oscar-gaalan livenä 28.2-29.2.2016 välisenä yönä. 

Kierrokseen lähtee jo 88. Oscar-gaala ja sen juontajana toimii Chris Rock, joka juonsi ensimmäisen kerran Oscareita kymmenen vuotta sitten. Muistan, että en erityisemmin lämmennyt hänen vitseilleen vaikka Sean Penn aivan tarpeettomasti Jude Lawn dissaamisesta gaalassa hermostuikin.

Särmikkäämpää tatsia ala Chris Rock
Chris Rockilla onkin maine hieman nenäkkäämpänä juontajana, joka saattaa peräti jotain showllaan loukatakin. Ehkä saman tyyppisen tölvääjän - Ricky Gervaisin - menestys Golden Globesin juontajana on saanut gaalan järjestäjät uskaltautumaan ottamaan vähemmän turvallinen vaihtoehto kuin koko perheen Ellen DeGeneres. Toivottavasti Chrisin showta olisi enemmänkin viihdyttävää kuin kiusallista katsoa. Jäätymistä tuskin ainakaan tarvitsee pelätä. 

Oscar-gaalan ehdokkaat julkaistiin pari päivää sitten.

Parhaasta elokuvasta ovat ehdolla:

The Big Short
Brooklyn
Bridge of Spies
The Revenant
Room
 
Näistä olenkin tähän mennessä (16.1.16) nähnyt vasta The Martianin ja Mad Maxin, joten hieman on kirittävää ennen gaalaa.

 

5 kommenttia:

 1. Myh.
  Pahoin pelkään, että Chris Rock on aivan yhtä huono, kuin viimeksi juonsi. Miksi ei Oscarit palkkaa enää kahta juontajaa? Minun mieleästäni ne kombot toimivat parhaiten: Steve Martin ja Alec Baldwin Oscareissa, Tina Fey ja Amy Poehler Golden Globeissa...

  VastaaPoista
 2. Omat suosikkini Oscareitten juontohistoriassa ovat Billy Crystal ja Hugh Jackman. Steve ja Alec oli kyllä omalla tavallaan ihan sympaattisia, mutta Annea ja Francoa oli puolestaan aika kiusallista katsoa. En ole Amyn ja Tinan Golden Globe juontoa nähnyt, mutta sen kyllä uskon toimineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja seth macfarlane oli myös hauska!

   Poista
  2. Juu, Jackmanista pidin kanssa. Ja Crystalilla on hyvä se sen "What are stars thinking"-sketsi. Hathaway ja Franco tosiaan oli juu kiusallisia, mutta poikkeus vahvistaa säännön ;)

   Poista
 3. It's a Wonderful night for Oscar...

  VastaaPoista