sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 18. tammikuuta 2016

Arvonnan tulokset

Kiitoksia onnitteluista blogini synttäreiden kunniaksi! :)

Blogini 5-vuotis arvonnan voitti (jälkimmäinen) Anonyymi, onneksi olkoon!Kysyin arvontakysymyksessäni lempiseikkailijaanne. Arvelinkin, että Indiana Jones saattaa listoille pulpahtaa, mutta muutama muukin ilmeentyi. Näin vastasitte:

Indiana Jones

Kukapa ei voisi vastustaa karismaattista Harrison Fordin esittämää Indiana Jonesia!

Indiana Jonesit kestävät aikaa ja viihdyttävät monipuolisilla seikkailuillaan...siis ne kolme ensimmäistä.

James Bond

"Shaken, not stirred"

Tämä monikasvoinen persoona on pitänyt valkokankaalla jo useita vuosikymmeniä katsojat kiinnostuneina. Useilla on suosikkinsa. Minun on Sean Connery ja Daniel Craig. En tykännyt lipevästä Piercestä.

Harry Potter

Näin suomalaisittain "ihan Harri vaan" on tosiaankin joutunut moneen seikkailuun. Kirjat menivät vauhdilla ja elokuvatkin jaksoivat viihdyttää. Harry Potter on yllättävän samaistuttava hahmo.

Data Star Trek tnG.stä

Star Trek kuuluu sivistykseni suuriin aukkoihin, mutta olen kuitenkin pätkiä tästä kulttisarjasta nähnyt. Näitäkin taitaa olla useampi versio, on sitä alkuperäistä ja new generationia ja tnG:tä? :D Kalpenaamainen Data vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta persoonalta.

Jack Sparrow

Ahoy Matey!

Indieleffojen laihasta leivästä kovempiin tuloihin itsensä kiinnittänyt Depp ruumiillisti hyvin kapteeni Sparrown hengen. 

Buckaroo Banzai

Buckaroo Banzai - tuo kaikkien tuntema ja rakastama seikkaileva veijari...Tai no en minä kyllä ole hänestä ikinä kuullut. Joten kuuluu myöskin selkeästikin sivistykseni suuriin aukkoihin. 

2 kommenttia: