sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uusia elokuvia

Hyvää uutta vuotta 2015 kaikille! Vuoden aikana on tullut aika vähän dokumentoitua elokuvaostoksiani, joten tässä muutama jotka satuin löytämään - pintaa siis vain raapaistaan. Kuvista ehkä huomaa, että innostuin hieman liikaa kuvankäsittelyohjelman kanssa...

Anchorman 2, Fair Game, A Case of you, Loputon Gehennan liekki, Prisoners, Get rich or die drying, Source code, Hop, Jezebel, Philadelphia

Whisper, Erik the viking, Inception, Tinker tyler solder spy, Kentucky fried movie, Pixar short films 1 ja 2, Blue Jasmine, Angry kid, John dies at the end.


Anchorman 1 oli ihan hauska, joten siksi tuo 2. Fair Gamesta en ollut kuullutkaan, mutta osissa Sean Penn ja Naomi Watts ja maksoi vaan euron. A Case of you on jotain romanttista humpuukkia, joka tuli mukaan miesosan (Justin Long) takia. Loputon Gehennan liekki on Black metal dokumentti. Siksi. Prisoners vaikutti mielenkiintoiselta. Get rich or die tryingilta en odota paljoa, mutta 50centilla hommattuna voin hieman 50centiin tutustua. Source coden olenkin jo katsastanut aiemmin, mutta halvalla hommasin sen kotiinkin. Hopista olen nähnyt trailerin joskus aikoinaan ja halusin sen jo silloin nähdä. Pitää varmaa säästää pääsiäiseksi tämä pääsiäiselokuva. Jezebel on ilmeisesti jokin klassikko ja mielestäni tietyntyyppisiä naisia kutsutaan Jezebelleiksi, joten halusin nähdä mistä tyypistä ihmiset puhuvat. Philadelphiassa on hyvät musat ja näyttelytyö.

Whisper vaikutti kököltä kauhulta ja ostin kun sain halvalla. Erik the viking kuuluu lemppareihini ja halusin sen myös DVD:nä hyllyyni. Inceptionin halusin nähdä uudelleen kun ensimmäiset mielikuvat eivät olleet niin vaikuttuneita kuin mistä ihmiset puhuvat. Katsoinkin jo pätkän ja kirjoitin siitä arvostelun. Tinker, Tylor, Solder, Spy kuuluu myös elokuviin jotka olen halunnut nähdä jo pitkään uudelleen. Elokuva jätti niin paljon kertomatta, että aivot tarvitsevat useamman katselukerran. Kentucky fried movie on ilmeisesti jonkinlainen spoof-genren äiti. Pixar-lyhärit halusin nyt vain nähdä ja halvalla sain. Woody Allenin ohjaaman Blue Jasminen tilasin itseasiassa äidilleni joululahjaksi, mutta kotona tajusin että eihän siinä ole suomitekstejä. Angy kid -sarjasta en ollut kuullutkaan mutta kansi näytti niin tyhmältä, että päätin sen ostaa. John dies at the end taisi hauskuuttaa nimellään. 
Vuoden 2014 nähdyt elokuvat

Viime vuonna tuli tehtyä 14 blogipostausta enemmän kuin 2013...ei siis juuri muutosta aikaisempaan. 2013 en kuitenkaan onnistunut katsomaan tai arvostelemaan yhtään viiden tähden elokuvaa. 2014 viisi tähteä saivat peräti kahdeksan elokuvaa:

Yksi lensi yli käenspesän
The Deer hunter
Full metal jacket
Rocky
12 Angry men
Dead poets society
Star Wars
Srar Wars: Empire strikes back

Mukavia elokuvahetkiä kaikille tähän uuteen vuoteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.