sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 19. tammikuuta 2015

Arvonnan tulokset!

                  Heli Sutela ja Minna Koskela
Kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille sekä blogin vuosipäivän onnittelijoille! Suoritin arvonnan Random.org -sivuston kautta. Tällä kertaa voiton vei Jelena Nieminen, onnea!

Lotta Backlund
Kysyin arvonnassa teidän lempinaiskoomikkoanne. Verrattuna vastakkaiseen sukupuoleen naiskoomikoita ei välttämättä tule niin montaa mieleen... tai ainakaan hyvää sellaista.

Pirjo Heikkilä ja Krisse Salminen
Usea arvontaan osallistujista ilmoittikin suomalaisen koomikottaren tai komediannen. Maininnin sai niin Heli Sutela, Minna Koskela, Pirjo Heikkilä, Krisse Salminen, Minttu Mustakallio sekä Lotta Backlund. Kaikki muut olivat minulle entuudestaan tuttuja paitsi Lotta B.

Minttu Mustakallio
Oikeastaan ainoana ulkomaalaisena sai tunnustuksen Julia Louis-Dreyfus. Tästähän voisi päätellä, että suomalaisilla naiskoomikoilla on korkea taso tai sitten, että suomalaisille puree parhaiten suomalainen huumori kun yhteisen kokemuspohjan kulttuuristamme jaamme. 

Julia Louis-Dreyfus
Mielestäni hauskin naiskoomikko on ehkä brittiläinen Miranda Hart. Julia Louis-Dreyfus on myös hillitön ja Kumman kaa -naiset jaksavat naurattaa kerta toisensa jälkeen. 

Miranda Hart
Tervetuloa taas vuoden päästä osallistumaan arvontaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.