sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 13. elokuuta 2018

Jack and Jill (2011)

Jack and Jill on Adam Sandlerin kaksoisroolittama elokuva. 

Menestyvällä mainostoimiston johtajalla Jackilla (Adam Sandler) on ruma ja maskuliininen kaksoissisko Jill (Adam Sandler). Jill käy tapaamassa veljeään kiitospäivänä tämän harmiksi. Jill valittaa miehen puutetta ja päättää Jackin painostamana laittaa ilmoituksen nettiin. Nettideittailu osoittautuu kuitenkin ajan hukaksi. Jack vie lohdutukseksi siskonsa Lakersin peliin, jota on myös katsomassa Johnny Depp ja Al Pacino. 

Pacino iskee silmänsä Jilliin ja alkaa vokotella tätä, mutta leidi ei miehelle lämpene. Jackille on kuitenkin tärkeää saada mainosdiili Pacinon kanssa, joten käyttää kaikki keinonsa, jotta sisko olisi hyvää pataa miehen kanssa.

Katien Holmes esittää Jackin vaimoa.

Sisarukset
Jack and Jill oli niin huono elokuva, että en ole pitkään aikaan yhtä huonoa elokuvaa nähnytkään. Oikeastaan ostin sen kierrätyskeskuksesta eurolla vain sen takia kun sillä on niin kova maine huonona elokuvana. Elokuva voitti huonoimpien elokuvien gaalassa, Razzie Awardseissa, ensimmäisenä elokuvana kaikissa kategorioissa joissa oli ehdolla...ja niitä oli monta.

Elokuvassa ei ole mitään kunnon juonta vaan se koostuu lähinnä pieru- ja kakkahuumorista, ihmisten ja eläinten satuttamisesta ja typerästä riitelystä sisarusten välillä (jota esittää sama mies, heh heh hee). Jack and Jill on huonosti tehty ja sen sisältämä tuotesijoittelu tuntui olevan tärkeämpää kuin itse elokuva.

Al Pacinoa oli ihan kiva nähdä, mutta ei hänkään elokuvaa pelastanut vaan osallistui samaan sirkukseen kuin kaikki muutkin. Katie Holmesille ei annettu elokuvassa juurikaan reploja tai muutenkaan mitään tekemistä. Hänen ainoa tarkoituksensa oli vakuutella Jackille, että ei Jillille saa olla niin inhottava. 

Sitä itseään.

*

Ohjaaja: Dennis Dugan (Just go with it, I now pronounce you Jack & Larry )
Pääosissa: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino
Kesto: 1h 31min
Valmistusmaa: USA

2 kommenttia:

  1. Yhdessäkin Sandlerissa on kestämistä, saati sitten kahdessa...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.