sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 12. toukokuuta 2014

Knockout (2011)

Knockout on periaatteessa kuin Karate Kid, mutta lajina on vain nyrkkeily.

Matthew (Daniel Magder) joutuu muuttamaan toiselle paikkakunnalle kun tämän äiti haluaa asua miesystävänsä luona. Yksityiskoulukin vaihtuu tiukan rahatilanteen takia julkiseen kouluun. Matthew joutuu heti ensimmäisenä päivänä ongelmiin koulun koviksen, Hectorin (Jaren Brandt Bartlett), kanssa. Matthew on ollut aina kiinnostunut nyrkkeilystä kun hänen ukkikinsakin nyrkkeili ja koulun mystinen talonmies (Steve Austin) alkaakin treenaamaan Matthewta, että hän voisi kohdata Hectorin tasavertaisena kehässä. 

Matthew myös ihastuu kivaan Ruby-tyttöön (Emma Grabinsky). 

Steve Austin psyykkaa Daniel-sania
Knockout oli ihan sympaattinen tv-elokuvamainen kertomus. Hirveästi ei uutta innovaatiota siitä kuitenkaan löytynyt kun elokuva toisti samaa kaavaa altavastaajan noususta. Mielestäni on hauskaa, että usein näissä otteluelokuvissa joissa se epätodennäköinen voittaja kohtaa loppuvastuksensa, niin se altavastaaja onnistuu tyrmäämään vastustajansa, mutta se toinen kuitenkin julistetaan voittajaksi: ei ihan sitä päävoittoa tullut, mutta ollaan kuitenkin onnellisia kun voitettiin itsemme.

Oikeastikin painijana ollut Steve Austin on kyllä olemukseltaan pelottava kaveri ja sellainen tuki omassa nurkkauksessa ei kyllä olisi pahitteeksi. 

Ihan kiva, mutta hyvin unohdettava.

**1/2

Ohjaaja:Anne Wheeler (Dancing Trees, War story)
Pääosissa:Steve Austin, Daniel Magder, Janet Kidder
Kesto:90min
Valmistusmaa: Kanada, USA

2 kommenttia:

  1. Aika samantyyppinen pätkä teemoiltaan kuin John Cenan tähdittämä Legendary. Siinä leffassa nyrkkeilyn sijasta tosin painitaan, mutta peruskuvio on aikalailla sama kuitenkin...

    VastaaPoista
  2. Joo, tää on kyllä ihan toimiva kaava vaikka onkin huvittavan ennalta-arvattavaa!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.