sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 1. joulukuuta 2012

Deck the Halls (2006)

Ensimmäisen joulukuunpäivän kunniaksi jouluelokuvan arvostelu! Katsastin elokuvan Loistavat naapurit  (Deck the halls). Hirveä nimi! Kerrankin suomennos on kiinnostavampi ja kuvaampi kuin alkuperäinen. (Täytyy tähän vielä lisätä, että  kun eilen  tein joulukortteja, niin yhdessä korttipahvissa oli erilaisten joululaulujen nuotteja ja yksi joululauluista oli tämä Deck the halls. Eli ehkä nimi onkin hieman kuvaavampi kuin aluksi ajattelin).

Buddy (Danny DeVito) ja Steve (Matthew Broderick) ovat naapureita, jotka päätyvät kisaamaan siitä, että kummalla on koreammat jouluvalot. Valokiistassa unohtuu molemmilta perhe ja joulun syvin olemus. Buddyn vaimo Tia (Kristin Chenoweth) ja Steven vaimo (Kristin Davis) päättävätkin kerätä kimpsunsa ja lapsensa ja mennä hotelliin jouluksi. 

Saavatko miehet perheensä takaisin?


Huomasin jotain järkyttävää kun etsin elokuvan hahmojen nimiä imdb:stä. Danny DeVito tulee näyttelemään uudessa elokuvassa nimeltään - Identtiset kolmoset! Nou!!!!!! Arska ja Eddie Murphykin on saatu ainakin alustavasti mukaan. Onkohan Eddie sitten se kolmas identtinen. Voin kuvitella sitä hauskuuden määrää kun musta  mies onkin kahden valkoisen identtinen kolmonen - hahhaaaa!!

"Hassua" on myös se, että tässä on pääosaparina Matthew ja Kristin kun Kristin näytteli Matthewn vaimon - Sarah Jessica Parkerin - kanssa pitkään sarjassa Sinkkuelämää. Hahaahaa!

Itse elokuvahan on aika kehno. Niin Danny kuin Matthewkin näyttivät vanhoilta ja väsyneiltä, joilla oli epäuskottavan kauniit vaimot. Olen aika lempeä mitä tulee jouluelokuviin ja annan paljon anteeksi. Kaipa tässä oli ihan hauskaa se, että näki paljon erilaisia jouluvaloja.

**1/2

Ohjaaja:John Whitesell
Pääosissa: Matthew Broderick, Danny DeVito ja Kristin Chenoweth
Kesto:93min
Valmistusmaa: USA

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.