sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 29. heinäkuuta 2013

The Money pit (1986)

Rahareikä (The Money pit) on kasarikomedia.

Walter (Tom Hanks) ja Anna (Shelley Long) on  pariskunta, joka joutuu nopeasti luopumaan asunnostaan vanhan asukkaan palattua kiertueeltaan takaisin. Tämä kapellimestarin töitä tekevä "Maestro" (Alexander Godunov) on myös Annan entinen miesystävä. 

Paniikissa Walter ja Anna päättävätkin ostaa päällisin puolin hienon miljoonan dollarin arvoisen asunnon, joka on myynnissä huokeaan 200.000 dollarin hintaan. Ostettuaan asunnon alkaa pariskunnalle valjeta asunnon todellinen kunto. Muun muassa lahot portaat ja reistaileva putkisto aiheuttaa myös kränää rakastavaisten välille.

Amme tippui alakertaan...ups..
Tom Hanks ja Shelley Long olivat hauskoja tässä komediassa. Mielestäni heidän kemiat kävivät myös yksiin ja ihmettelen jos he eivät ole joskus seurustelleet oikeastikin. Tämän elokuvan hauskuus perustui siihen kuinka kaikki menee pieleen, joka ei henkilökohtaisesti ole mielestäni aina hauskaa katsottavaa. Minua hieman ahdistaa tuollainen, että on juuri ostanut kalliilla asunnon, joka osoittautuukin sitten aivan koinsyömäksi. Kyllä minä silti elokuvan aikana nauroinkin, mutta pätkä ei kuitenkaan yltänyt ihan niihin hauskuussfääreihin kuin olisin toivonut. 

Walterin vajottua yläkerran lattian koloon jääden siihen jumiin, oli ihan hauska kohtaus.

***

Ohjaaja:Richard Benjamin
Pääosissa:Tom Hanks, Shelley Long, Alexander Godunov
Kesto:91min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.