sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kulman pojat (2012)

Pimpsa, römpsä, pippeli, kikkeli...jne. Jos haluaa kuulla sukupuolielinten synonyymeja, niin kannattaa katsoa tämä suomalainen Kulman pojat.

Elokuva kertoo pikkukaupungin Kulman pallo -seuran jalkapallofaneista. Yksi näistä, Petri, (Eero Ritala) rakastuu palavasti helsinkiläiseen Emmiin (Lotta Kaihua). Ainoa ongelma suhteessa on Petrin nemesis-joukkueen Unitedin tähtipelaaja Tuukka (Jussi Vatanen), joka asuu Emmin kanssa ja on tämän ex.

Elokuvassa voi nähdä myös mm. Juoppohullun päiväkirjasta tutun Joonas Saartamon sekä McDonald's mainoksista tutun "euron juusto" -miehen.

Fanittajat
En seuraa urheilua televisiosta kuin ehkä jotain taitoluistelua ja MM-kiekkoa satunnaisesti. Jalkapallo ei ole minulle siis erityisen kiehtova aihe. Tuntuikin, että tämä elokuva oli alleviivatusti suunnattu miespuoleiselle katsojalle, joka tykkää katsoa futista telkusta ja juoda kaljaa. 

Eero Ritala oli joskus ihan hauska vaikka tämän epätoivoiset iskuyritykset Emmin kanssa tuntui suoraan käännetyiltä jostain amerikkalaisesta romanttisesta komediasta, jossa mies manailee tyhmyyttään yrittäessään tehdä naiseen vaikutusta epäonnistuen siinä, mutta saaden kuitenkin naisen nauramaan.

Varmaan jollekin toimii paremmin kuin itselleni.

**

Ohjaaja:Teppo Airaksinen
Pääosissa:Eero Ritala, Joonas Saartamo, Jussi Vatanen
Kesto:85min
Valmistusmaa:Suomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.