sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 14. maaliskuuta 2013

Aaron Eckhart Double Bill: No Reservations (2007)/ Love happens (2009)

Katsoin samana päivänä tulleet elokuvat Rakkauden resepti (No reservations) sekä Love happens. Molempia elokuvia tähdittää Aaron Eckhart. En pidä hänestä.

No reservations (2007)

Kate (Catharinen Zeta Jones) on menestyvän ravintolan pääkokki. Hän on tottunut olemaan yksin ja luomaan uraa. Yhtenä päivänä hänen paras ystävänsä menehtyy ja tämä on testamentannut lapsensa Zoen (Abigail Breslin) Katelle. Samaan aikaan ravintolan omistaja Paula (Patricia Clarkson) on palkannut Katen sijaiseksi iloisen ja ulospäinsuuntautuvan (Katen vastakohdan) Nickin (Aaron Eckhart).

Kate ei aluksi pidä Nickistä, mutta kun hän voittaa Zoen puolelleen, niin myös Kate lämpenee.

Kate, Zoe ja Nick kokkaavat onnessaan.
 Romanttiseksi komediaksi Rakkauden resepti oli kovin kliseinen. Ystävän kuolema ja lapsen otto tuntuivat jokseenkin irvokkailta juonen rakentamisen tikapuilta. Zeta Jones ruumiillisti ihan hyvin kylmän uranaisen roolin vaikka tekikin sen äärilaitoja myöten. En kokenut, että Aaronin ja Zetan välillä olisi ollut minkäänlaista kemiaa. Ehkä keittiössä oli liian monta kokkia ja kiisselissä liikaa erilaisia hedelmiä, nimittäin aikamoiselta sekametelisopalta elokuva tuntui.

Abigail jo teini




Niin, se piti vielä sanoa, että Abigail on kyllä harvinaisen hyvä lapsinäyttelijä. Harmi, että hänkin on jo teinistynyt.


**

Ohjaaja: Scott Hicks (Shine, Hearts in Atlantis)
Pääosissa: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin
Kesto: 104min
Valmistusmaa: USA, Australia






Love happens (2009)

Jennifer Aniston näyttelee floristia nimeltään Eloise. Aaron Eckhart puolestaan näyttelee vaimonsa kuolemalla rahastavaa Burkea. Eloise tapaa Burken hotellissa, missä Eloise on tekemässä kukka-asetelmia ja Burke pitämässä seminaaria siitä, kuinka läheisen kuolemasta pääsee yli. Parin alku on kivikkoinen, mutta lopulta he lämpeneveät toisilleen.

Elokuvassa voi myös nähdä Martin Sheenin.

"Voi Jennifer kun olet niin nätti, että eihän sinun tarvitse osata edes näytellä!"
Myönnän heti alkuunsa, että en pystynyt katsomaan elokuvaa loppuun. Minulla on suhteellisen korkea kynnys huonoille elokuville, mutta tätä katsoessa oikein tunsi kuinka aivosolut tekivät kuolemaa. Jennifer Aniston oli ihan hyvä Frendeissä, mutta suoraan sanottuna, en pidä häntä kovinkaan hyvänä näyttelijänä. Jostain syystä kuitenkin Jennifer Anistonin tähdittämiä keskinkertaisuuksia tulee kuin sieniä sateella. Jos Aaronin kemiat eivät toimineet Rakkauden reseptissä Zetan kanssa, niin eivät ne kyllä Jenninkään kanssa toimineet. 

Aivan järkyttävää shaibaa.

*

Ohjaaja: Brandon Camp (Esikois kokopitkä)
Pääosissa: Jennifer Aniston, Aaron Eckhart, Dan Fogler
Kesto: 109min
Valmistusmaa: USA, Kanada, UK

2 kommenttia:

  1. Mitä tulee Aaron Eckhartiin, niin minä pidän hänestä, mutta en pidä kummastakaan näistä esittelemästäsi elokuvasta. Ne ovat yksinkertaisesti aika heikkoja elokuvia ja toisessa on Jennifer Aniston, joka aiheuttaa masennusta.
    Se on melkein niin, että jos vain yhden Eckhart-leffan katsoo, niin sen tulisi olla Thank You for Smoking, johon hän sopii kuin isku munuaiseen.

    VastaaPoista
  2. ai niin, se oli kyllä hyvä elokuva. En muistanutkaan, että kyseinen jäbä siinä esiintyi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.