sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 11. elokuuta 2014

We're the Millers (2013)

Jennifer Aniston ei halua selkeästikään enää olla se "naapurin tyttö". Pehmeän romanttinen Frendeistä tuttu Aniston on joogannut itselleen lihaksikkaan vartalon ja Horrible bosses -elokuvan suosio on poikinut rooleja muun muassa roisimmasta Wanderlustista sekä tästä Millerit-elokuvasta (We're the Millers). 


David Clark (Jason Sudeikis) on pienen luokan huumekauppias - pilveä pussissa. Hän tulee kuitenkin ryöstetyksi, josta hänen pomonsa Brad (Ed Helms) ei ole kovinkaan tyytyväinen. David saakin ehdotuksen josta hän ei voi kieltäytyä; kuitatakseen velkansa tulee hänen tuoda rajan takaa erä kannabista. Päästäkseen huomaamattomasti Meksikoon ja ennen kaikkea takaisin, palkkaa hän naapurinsa Rosen (Jennifer Aniston) esittämään vaimoaan. Rose on juuri ottanut lopputilin strippaajan työstään, joten raha on hänelle tarpeen. Miehen lapsia esittämään suostuu samassa rakennuksessa asuva 18-vuotias Kenny (Will Poulter) sekä koditon teini Casey (Emma Roberts). 

Jättikokoisella asuntoautolla reissaavat "Millerit" kokevat matkallaan jännittäviä tapahtumia kun yrittävät tuoda lastin kenenkään huomaamatta takaisin Yhdysvaltoihin. Toinen karavaanariperhe (Nick Offerman, Kathryn Hahn, Molly C. Quinn) kiinnostuu hieman turhankin paljon heidän matkastaan.

Millerit jännäävät
Millerit eivät tuntuneet täysin loppuunkuluneelta aihepiiriltä ja feikkiperheen edesottamuksia olikin tämän takia ihan hauska katsella. Pääosassa ollut Jason Sudeikis oli sympaattinen pikkudiilerinä. Tosin sekoitan hänet monesti John Krasinskiin. Ihan kuin Sudeikis edustaisi saman henkilön pahaa puolta ja Krasinski hyvää.

Krasinski. Sudeikis. Samantapaiset sukunimet, samantapaiset naamat...Ja sama tukka!
Jennifer pääsi esittelemään timmiä kroppaansa, mutta ei näyttelypuolella tehnyt suurta vaikutusta. Millerit saivat aikaan jonkinasteista huvitusta ajoittain, mutta lopputulos oli hyvin ennalta-arvattava. Nick Offerman oli hauska aitona karavaanari-isänä ja Ed Helms huumeparonina oli erikoinen ratkaisu.

Nick Offerman etualalla
Ihan hauska.

***

Ohjaaja:Rawson Marshall Thurber (Dodgeballs, The Mysteries of Pittsburgh)
Pääosissa: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts
Kesto:110min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.