sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Picture Perfect (1997)

Täydellinen sulhanen (Picture Perfect) on Jennifer Anistonin varhaisempaa tuotantoa.

Kate (Jennifer Aniston) tekee uraa mainostoimistossa, mutta ei pääse kuitenkaan ylenemään, koska elää pomonsa mukaan vielä kuin opiskelija. Hänellä pitäisi olla aviomies, asuntolaina ja auto johon hänelle ei ole varaa. Näin pomomies (Kevin Dunn) tietäisi, että hän ei ole lähdössä mihinkään. 

Katen kaveri Darcy (Illeana Douglas) päättääkin tekaista pienen valkoisen valheen auttaakseen naista. Äskettäin häissä ollut Kate päätyi samaan kuvaan häävideoijan Nickin (Jay Mohr) kanssa ja Darcy onkin kertonut kaikille, että kuvassa on Katen kihlattu. Valhe puree hyvin. Kate ylennetään ja samassa toimistossa työskentelevä Katen romanttisen kiinnostuksen kohde Sam (Kevin Bacon) alkaa tuntemaan vetoa nyt tähän "varattuun" naiseen.

Asiat alkavat mennä kuitenkin siinä vaiheessa alamäkeen, kun Nickistä tulee kuuluisa pelastettuaan pikkutytön hengen ja Katen pomo haluaa nähdä miehen illallisen merkeissä.

Jay Mohr ja Jennifer Aniston
Täydellinen sulhanen oli ihan kiva elokuva romanttiseksi komediaksi; Aniston ei pahemmin ärsyttänyt, Jay oli mukavan sympaattinen ja Bacon todellinen bad boy. Elokuva toki noudatteli romcomien pyhää kaavaa kohti ennalta määrättyä lopputulosta, mutta sinne pääsyä oli ihan semiviihdyttävää katsoa.

**1/2

Ohjaaja:Glenn Gordon Caron (Love Affair, Wilder Napalm)
Pääosissa: Jennifer Aniston, Jay Mohr, Kevin Bacon
Kesto:105min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.