sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

TV Thursday #2 - Paras tv-hahmo

Tv torstai -haasteblogissa kyseltiin tällä kertaa parhaan tv-hahmon peräään. 

Meillä kaikilla on varmasti ne ihanat suosikkimme, joiden lauseita ehkä jopa lainailemme arkielämässä tai jonka elämänasennetta yritämme kovasti omaksua. Jonka auto tai vaatekaappi kelpaisi meillekin, tai kenties hänen ammatti? Tai ehkäpä hahmo on sellainen joka et itse missään nimessä haluaisi olla, mutta hän on muuten vain se paras. Kuka on sinun suosikkisi?

Minulla oli sellainen vaihe elämässäni kun tuntui, että kaikki menee pieleen. Silloin lohtua sekä samaistumisen kohteen toi George Costanza. Innoittipa hän myös minua tekemään kaiken toisin kuin vaistoni sanoi.

Kuva: Täältä
 
Muitakin mainioita toki löytyy:..





And then some...

3 kommenttia:

  1. George on aivan loistava hahmo. Erinomaista on vieläpä se, että monet jutut joita George teki Seinfeldissa olivat sellaisia joita Larry David, johon George pohjautuu teki oikeasti. Erityisesti mieleeni jäi se kun George ottaa lopputilin, mutta katuu sitä ja menee vain takaisin töihin kuin mitään ei olisi tapahtunut ja Jason Alexander oli todennut Davidille ettei kukaan tekisi niin, jolloin David oli todennut että hän teki täsmälleen niin. Alunperin Alexander oli päättänyt esittää Georgen Woody Allenmaisesti, kunnes tajusi esittävänsä Davidia ja muutti esiintymistään hänen suuntaan. Asiaa käsitellään mainiosti Davidin Curb Your Enthusiasmissa, jossa Alexander kritisoi George-hahmoa ja David vetää pultit siitä, koska George on hän. Aivan loistava hahmo.

    VastaaPoista
  2. George on kyllä huippu, se on aina ollut lempihahmoni Seinfeldin porukasta!

    VastaaPoista
  3. Joo, minäkin jostain dvd-extroista katselin, että George olisi perustunut Davidin omiin kokemuksiin, mutta tuota Curb Your Enthusiasm -sarjaa en ole vielä nähnyt jaksoakaan. Pitäisi varmaan jostain ainakin eka kausi hommata katseluun.

    George on just paras! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.