sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Torso:The Evelyn Dick Story (2002)

0,25 eurolla ostamani Torso - Evelyn Dickin salaisuus (Torso:The Evelyn Dick Story) osoittautui koko rahan arvoiseksi eikä senttiäkään yli. Kanadalaisen tv-elokuvan tapahtumat perustuvat tositapahtumiin.

Eletään 40-lukua kun löydetään torsoksi silvottu miehen ruumis, joka osoittautuu kuuluvan Evelyn Dickin (Kathleen Robertson) aviomiehelle. Kylmästä leskestä tulee epäilty numero yksi ja joutuu kuulustelun ajaksi lukkojen taakse. Kovaotteinen poliisi (Callum Keith Rennie)  ei lankea viettelijättären pauloihin, kuten 150 miestä häntä ennen, vaan ajaa kovaa linjaa saadakseen Evelynin narun jatkoksi. Evelynin oma äitikin todistaa tätä vastaan. Ainoa joka tuntuu oleva Evelynin puolella on hänen asianajajansa, lempeäsydäminen J.J. Robinette (Victor Garber).

Elokuva oli tosiaankin hyvin tv-elokuvamainen halpoine budjetteineen ja karikatyyrisine 40-lukuineen. Kathleen Robertson oli valittu elokuvan pääosaan todennäköisesti upeiden huuliensa ansoista, koska hänen päätehtävään oli punata niitä tai puhaltaa niiden läpi tupakansavua mahdollisimman vihjailevaan tyyliin. Tupakkaa kuluikin niin paljon, että toivottavasti tyttörukka poltti edes jotain nikotiinitonta. Poliisina toiminut Rennie oli puolestaan yllättävänkin hyvä ja mieleeni tuli, että pitää etsiä käsiin lisää hänen elokuviaan katsottavaksi.

Elokuvan rakenne oli hajanainen ja jännityksetön. Torso porsukutti tappavan tasaisesti kohti merkityksetöntä loppuaan.

**

Ohjaaja:Alex Chapple
Pääosassa: Dennis Foon, Marjorie Freeman Campbell
Kesto:91min
Valmistusmaa:Kanada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.