sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 5. syyskuuta 2013

TV Thursday #1 - Tämän hetken top 5

 Uusi haasteblogi - TV Thursday - pyörähti käyntiin ja ensimmäisenä kysymyksenä komeili:

"Mitkä ovat sinun suosikkisarjasi tällä hetkellä? Tee top 5-listaus lemppareistasi ja perustele toki ihmeessä miksi juuri nämä."


Hmm...vaikea kysymys siinä mielessä, että ikisuosikit ovat toki suosikkeja tälläkin hetkellä kuten: Musta kyy, Columbo, X-Files, Twin Peaks, Monty Python jne... Jos nyt kuitenkin mietin sarjoja joita olen viime aikoina katsonut ja niistä pitänyt, niin vastaukset ovat:

1. How i met your mother
2. Muodin huipulla
3. Lovejoy
4. Robin Hood
5. Family Guy

En hirveästi seuraa telkkarista sarjoja vaan mieluummin ostan tai lainaan kirjastosta boksillisen gutaa jota voi putkeen katsella.

Perustelut noihin valitsemiini, hmm.. .No:
  
How i met your mother/Ensisilmäyksellä oli positiivinen yllätys amerikkalaisten sitcomien joukossa. Mielestäni sarjan hahmot ovat onnistuineita ja jaksot sopivan lyhyitä komediarutistuksia. Huumori tuntuu jokseenkin uudelta kuin päivitetympi versio Frendeistä ja Seinfeldistä.

Muodin huipulla -ohjelmaa on hauska seurata kun itsekin aina jotain yritän itse väsäillä. Kilpailijoiden luovuutta ei voi kuin ihailla ja sitten ne epäonnistumiset ovat tietysti hyvää viihdettä.

Katsoin juuri vast ikään boksillisen Lovejoyta, se toimi useiden vuosien jälkeenkin, ainakin ensimmäiset kaudet. Ian McShanessa on vaan sitä jotain ja antiikki kiinnostaa.

Kasari Robin Hoodin 1. ja 2. kauden löysin kirppareiden kätköistä ja niiden mystistä tunnelmaa on hauska seurata pieninä annoksina. Sopisi ehkä paremmin pimeisiin talvi-iltoihin. Täytyy siis hieman säästellä. Pienenä kuului suosikkeihini ja on se takatukka Robin vieläkin aika cool.

Family Guy on hauska, koska se päähenkilö on niin tyhmä ja se koira on niin fiksu.

3 kommenttia:

  1. Aika moni komediasarja hyödyntää tuota kaveriporukka-ideaa ja vaikka Ensisilmäyksellä ei mielestäni mitään uutta siihen tuokaan, niin se porukka toimii erinomaisesti yhdessä ja näin ollen sarja on miellyttävä ja parhaimmillaan jopa awesome.

    VastaaPoista
  2. How I Met Your Mother on kyllä hauska, siinä on tosiaan onnistuneet hahmot! Aloin itse katsella sitä tosi myöhään ja sainkin katsella kuusi kautta putkeen, nyt vaan odotellen niitä viimeisiäkin kausia.

    Muodin huipulla on myös ihan kiva, kisailuohjelmien paremmasta päästä. Jostain syystä tykkään siitä, vaikka en vaatesuunnittelusta tai ompelemisesta tai muodista mitään tajuakaan. :D Nyt on tosin jäänyt jo useampi kausi väliin.

    VastaaPoista
  3. ...noir: Niin, ei se sarja minustakaan nyt sinällään pyörää ole uudelleen keksinyt, mutta sketsit tuntuvat moderneimmalta tai "nykypäiväisemmiltä" kuin esim. Seinfeldissä, jossa monen jakson huumori perustui siihen että ei ollut kännyköitä käytössä.

    horrendous: Joo, minullekin kävi hieman samalla tavalla, että "löysin sarjan" myöhään ja katsoin myös kuusi kautta suhteellisen nopsalla aikavälillä. :)

    En minäkään mitään muodista tiedä ja harvoin vaatteita teen, mutta kaikkea muuta tulee aina itse nikkaroitua ja taiteiltua. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.