sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

tiistai 31. lokakuuta 2017

Lokakuu kuuluu kauhulle - ReCap

"Onneks ei tullu kepposta" sanoi minimittainen spiderman-pukuun pukeutunut trick or treattaajaa ovellani kun ojensin pienen luurankosuklaan hänen pussukkaansa. Onneksi ei.

Noir heitti Halloween-kuukauden kunniaksi haasteen ilmoille katsoa vähintään kahdeksan kauhuelokuvaa tämän samaisen kuukauden aikana. Haaste oli mieleinen koska kauhuelokuvien katselu on jostain syystä ollut pitkään tauolla ja nyt niitä sai tykittää ihan huolella. 

Otin käsittelyyni  nurkissa kauan pyörineen Dark Label -kauhuboksin, johon oli valittu heidän mukaansa ne parhaimmat. Kauhua oli vähän laidasta laitaan ja olikin ihan kivaa, että tarjottimella oli kauhua eri maista. Karu totuus on kuitenkin se, että hyviä kauhuelokuvia ei ole tiheässä ja tässä boksissa niitä oli vain muutama. Ja ne parhaimmatkin ylettyivät jonnekin kolmen tähden paikkeille.

Kauhu on ollut aina lähellä sydäntäni. Muistan kun joskus liian pienenä? katsoin perheeni kanssa jotain versiota Draculasta ja äitini peitti silmäni jännässä kohtauksessa - mikä harmitus!

Hyvää Halloweenia kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Kun olin muksu (alle 12v asuinpaikkamme perusteella) äitini kielsi minua katsomasta Christopher Leen Horror of Draculaa sen ollessa liian pelottava, mutta koska halusin tietää miten se loppuu niin hän suostui katsomaan sen ja kertoi sitten aamulla tuleman. Hän teki sen varmasti vasten tahtoaan koska ei pidä kauhuelokuvista.
  Ei silti unesta tullut juuri mitään koska pimeässä mielsin huoneen reunassa olevan senkin arkuksi josta aivan pian nousisi esiin käsi.

  VastaaPoista
 2. Tuo samainen Hammer Dracula aiheutti minullekin aikoinaan painajaisunen näkemistä. Siitä unesta on jäänyt mieleen sellainen yksityiskohta, että vainoavalta vampyyrilta pysyi hyvinkin turvassa, jos vain meni linja-auton sisälle oleksimaan. Sinne verenimijä ei muka jostakin syystä siinä unessa päässyt, vaan jäi myrtsinä ulkopuolelle möllöttelemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä se oli valkosipulilla kuorrutettu.:D Minä nukuin Draculan jälkeen kuin tukki! :D

   Poista