sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 30. heinäkuuta 2015

Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain vaaleanpunaista...

Kesä tuo taas kohtalaisen huonoista säistä huolimatta kirpputorit luoksemme ja olen itsekin onnistunut jotain hankintoja tekemään. Kaikkea tahtomaansa ei kuitenkaan aina käytettynä löydy, joten olen joutunut myös (netti)kauppohin turvautumaan. Tässä muutamia tuoreempia hankintoja:

The Big bang theory -sarjan kaudet 1-7:




Viidennen ja seitsemännen kauden takakannessa viitataan Pennyn ja Leonardin suhteen "betatestaukseen". En nyt tiedä oliko sen ensimmäiselläkään kerralla niin hauska juttu, että se olisi pitänyt uudelleen seiskan takakanteen kirjoittaa. 


Game of thrones, kaudet 1-4:


Olin nähnyt näistä vain ensimmäisen kauden sen tv:stä tuloaikoinaan ja nyt uudestaan sen katsottuani jäin sarjaan koukkuun. Laadukkaasti tehty sarja mainioine hahmoineen.

"Erikoiskannelliset" dvd:ni sai uuden seuralaisen kun kirppikseltä löytyi Briteistä hommattu The Pink Panther,jossa kannen tassu on jonkinlaista samettista materiaalia:


Kirppisten sekalainen kokoelma:


Olen nähtävästi rajannut kuvan hienosti, mutta vasemmalta löytyy It runs in the family, josta en oikeastaan tiedä mitään, mutta siinä oli Michael Douglas. Sen alla on teinisuosikkileffani S.F.W (so fucking what). Saa nähdä jaksaako enää innostaa kuten silloin joskus. Sen alapuolella paljon lokaa osakseen saanut Will Smithin tähdittämä After earth. 

Keskellä puolestaan Mel Gibsonin tähdittämä Forever young. Mietin tuossa äskettäin että olisi kiva nähdä pitkästä aikaa tämä elokuva ja eilen kun sen Hietsun kirppikseltä löysin, niin ilo oli suuri. Kubrickin tappavaa suudelmaa ei ollut entuudestaan enkä ole edes ihan varma olenko sitä koskaan nähnytkään. Pimeyden valtias oli Carpenterin ohjaustyö, jonka takia lähti mukaan. 

Oikeassa yläkulmassa puolestaan komeilee Yhden miehen armeija, jota en nyt voinut jo kansikuvankaan perusteella ohittaa. 101 Reykjavik sai puolestaan paljon kohua aikaan tuloaikanaan, mutta en koskaan sitä kuitenkaan tullut katsoneeksi, joten parempi myöhään...Ja viimeiseksi Columbon 1. kausi kun lähti niin halvalla ja koska Columbo! "Just one more thing...".

Uusi Jurassic Park on tullut teattereihin ja mietin, että olisi kiva nähdä ennen sitä uudellelleen vanha Jurassic ja meninkin sitten ostamaan blu-rayn, jossa kaikki kolme Jurassic Parkia on. Kotiin kaupasta tullessani huomasin kuitenkin tämän:


Kyllä, minullahan olikin jo Jurassic Park! En muistanut sitä ollenkaan. 


Jurassic World peliä ajatellen, ehkä on hyvä nähdä nyt nuo kaikki kolme elokuvaa, niin saa hyvän taustan. 

5 kommenttia:

  1. Hauska tuo Greasen kansi. ;D

    Tuo Kubrickin Killer's Kiss tarttis kyllä hommata itellekin. Muutaman kerran pyöritellyt sitä kädessäni jo divarissakin, mutta lopulta sitten ostanut jotakin ihan muuta. Jotakin kakkaa tai muuta turhaa :D

    VastaaPoista
  2. It Runs in the Familyssa Michael Douglasin poika Cameron esittää perheen huumeongelmalasta ja katso! hänhän on oikeastikin perheen huumeongelmalapsi. Tämä tekee korkeintaan ihan ok-elokuvasta hieman todellisuuspohjaisemman ja siksi edes hivenen kiinnostavan.
    Ja SFW osoittautunee pettymykseksi kyseisen termin pakkosyötön vuoksi, joka löysentää lupaavalta kuulostaneen yhteiskuntakritiikin tehoa.
    Jaa, no eipä tuo nyt varmaan kovinkaan rohkaisevaa ollut.

    VastaaPoista
  3. Joo, mustakin toi nahkatakki kansi on on hauska! Vaihdoin kyl siellä sisällä olleen alkuperäsen region 1 version olemassa jo olleeseen region 2 versioon mikä kotoa löytyi. :D En muista yhtään olenko tuon Killer's kissin nähnyt, mutta tuskin se ihan surkea voi olla!

    Jokseenkin jopa odotan pettyväni SFW-elokuvan tuomaan tarjontaan, mutta nostalgiatrippinä varmastikin toimiva.

    Onko Douglasin poika huumeongelmainen!? :'( Voi ei, en tiennyt! Piti googlata ja kaikkeen hankaluuteenhan hän on joutunut...No ehkä Douglas on metodinäyttelijä. Ja jos hänen poikansa näyttelisi, niin hän olisi varmaan methodinäyttelijä..heh, heh...

    VastaaPoista
  4. Hyviä hankintoja. Mielestäni tuo Pink Panther on yksi hauskimmista leffoista ikinä. En muista milloinkaan nauraneeni elokuvalle niin paljon, enkä ollut edes elokuvateatterissa katsomassa sitä, vaan ihan kotisohvalla. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minustakin Steve Martin onnistuu tässä uusintaversiossa mainiosti!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.