sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Oscar-gaala 2016 - tulokset

Jaahas, olen nähtävästi postannut tämän hyvin valmiiksi muotoillun: "Oscar-gaalan tulokset", jossa ei siis ollut mitään leipätekstiä...Nyt kun mennyt Oscar-gaala ei enää kiinnosta ketään, niin voisin vetää illan yhteen.

Leo voitti vihdoin ansaitusti pääosa-Oscarin
Veikkauksistani meni 12/24 oikein. 

Palkintojen pokkaajat pitivät kiitospuheensa alla rullaavasta kiitostekstistä huolimatta ja yhden voittajan kohdalla se ei edes toiminut. Tämä ei siis mielestäni ollut järkevä lisä ajan säästämiseksi. 

Lähde:The Wrap
Chris Rock otti puheeksi sen kuinka Oscar-ehdokkaista kaikki olivat valkoisia, joka olikin tapahtumaa ennen paljon puhuttu aihe. Chris muotoili hienosti kuinka musta kansanosa haluaa vain samoja mahdollisuuksia kuin valkoisetkin ja kuinka kaikki ei ole rasismia. Hyvä puhe, hyvä aloitus. Sitten kävikin ilmi ettei Rockilla ollutkaan mitään muuta materiaalia ja alkoi saman toisto käydä jo hieman puuduttamaan. Mukavaa olisi ollut,  jos ehdolla olleet elokuvat/näyttelijät olisivat saaneet niille kuuluvaa huomionosoitusta.


Ilon aiheita oli muun muassa Brie Larsonin Oscar-pysti parhaasta naispääosasta sekä The Revenantin pysti elokuvauksesta ja ohjauksesta. Ja Ennio Morriconen musiikkipalkinto.


Yö vierähti kuitenkin suhteellisen nopeasti ja oli kekkereitä mukava seurailla.

2 kommenttia:

 1. Haa! Nythän tässä onkin juttua :D Kattelinkin, että ensimmäinen versio oli varsin tyhjentävä.

  Hyvin kyllä kiteytit, tuli ne pääpointit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! :D joo, tuli sellanen Homerin d'oh!-moment kun pienen tauon jälkeen palasin blogini pariin vain huomatakseni tämän nerokkaan tekstini! :D

   Poista