sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Ted 2 (2015)

Ted 2 on jatkoa vuonna 2012 valmistuneelle elokuvalle Ted

Ensimmäisessä Tedissä eloon herännyt Johnin (Mark Wahlberg) lelunallekarhu - Ted (Seth MacFarlane) - menee tässä jatko-osassa naimisiin. Nallen ja tuoreen morsiamen harmiksi he eivät voida saada lasta ja niinpä kääntyvät adoptiotoimiston puoleen. Ongelmia kuitenkin esiintyy siinä, että Ted luokitellaan valtion silmissä omaisuudeksi eikä henkilöksi ja näin ollen hänelle ei voida lasta adoptoida. Ted haluaa viedä asian oikeuteen, että saisi henkilön statuksen. Köyhänä nallena hän saa edustajakseen vastavalmistuneen Samanthan (Amanda Seyfried). 

Tedin valmistaneella lelutehtaalla on kuitenkin oma motiivinsa miksi haluavat oikeusjutun kosahtavan ja Tedin pysyvän omaisuutena.  

Pätkässä voi nähdä myös muun muassa Morgan Freemanin ja Liam Neesonin.

Matkalla ihmisoikeusjuristin luokse
Ted 2 oli yllättävän hauska jatko-osaksi. Huumoria revittiin asioilla kuten mälli, pilvi ja runkkaaminen, mutta kyllä ne jaksoivat vähän naurattaa. Miksikään elämää suuremmaksi kokemukseksi Ted 2 tuskin oli tarkoitettukaan, niin täytti kyllä tarkoituksensa kerran katsottavana viihdyttäjänä. Kohtaus jossa Liam Neeson meni ostamaan Trix-muroja miettien että voiko aikuisetkin niitä ostaa kun "Trix are for kids" oli hillitön.

Jos viihtyi ensimmäisen Tedin parissa, niin kyllä tämäkin menee.

***

Ohjaaja:Seth MacFarlane (Ted)
Pääosissa: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried
Kesto:1h55min
Valmistusmaa: USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti