sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 20. tammikuuta 2014

Arvonnan tulokset!



Blogini 3 vuotista taipaletta juhlistava blogiarvontani on nyt päättynyt. Suoritin arvonnan Random.org sivuston kautta antaen numerot osallistujille vastausjärjestyksen mukaan. Onnetar suosi numeroa 15 eli onneksi olkoon Tiramisuheidi! Kiitos lämpimästi kaikille arvontaan osallistuneille ja kiitokset onnitteluista! :) Kysyin teiltä minkä sarjan parissa olette viimeksi ääneen nauranut ja sainkin mukavasti erilaisia vastauksia:

 
-Simpsonit x2
-How i met your mother x3
-Huippumalli haussa
-The big bang theory
-Breaking bad
-Putous x7
-Frendit
-South Park
-Futurama


Arvelinkin, että Putous saattaisi hallita vastaustilastoja kun se juuri sopivasti arvontaa edellisenä päivänä esitettiin. Putous kyllä minuakin naurattaa, mutta ehkä ei enää ihan niin paljon kuin ensimmäisillä kausilla. Muutenkin oli hauska huomata, että ihmiset nauroivat suurelta osin samoille sarjoille. Futurama ja Simpsonit ovat molemmat Matt Groeningin aivojen syövereistä ja jaksavat kyllä naurattaa vuodesta toiseen. South Park vei animaatiot askeleen rankemmaksi huumorin osalta ja onkin mainiota viihdettä ainakin ensimmäisiltä kausiltaan. 


How i met your motheriin tutustuin vasta viime vuoden lopussa ja ihastuin siihen kyllä samoin tein ja pidänkin sitä Frendit-sarjan päivitetympänä versiona. Frendejen parissa tulikin naurettua enimmäkseen noin kymmenisen vuotta sitten. Mainio The Big bang theory keskittyy myös ystävysten ympärille ja omaa persoonallisia hahmoja, jotka jaksaa kyllä minuakin naurattaa.


Breaking bad on loistava sarja, josta en ole vielä nähnyt kuin ensimmäisen kauden, mutta muistan kyllä itsekin nauraneeni odottamattomille juonenkäänteille sekä loistaville rooleille. Huippumalli haussa on puolestaan hyvinkin naurettava. :)


Tervetuloa osallistumaan arvontaan taas vuoden päästä, jos ei aijemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.