sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Deadpool 2 (2018)

Deadpool sai osakseen kovaa hypetystä, mutta lämpenin sille vain osittain, joten odotukset tästä Deadpool 2:sta eivät olleet niin suuret - onnekseni sain yllättyä positiivisesti. 

Spoilerivaara!

Deadpoolin (Ryan Reynolds) tyttöystävä saa luodin rintaansa Deadpoolin viholliselta eikä mies anna anteeksi tapahtumaa itselleen vaan toivookin pääsevänsä tyttöystävänsä luokse vehreämmille niityille.

Hänen mielensä kuitenkin muuttuu kun tapaa supersankarivoimat omaavan esiteinin Firefistin (Julian Dennison), jonka pelastamisen tulevaisuudesta tulleelta Cablelta (Josh Brolin) kokee tarkoituksekseen. Deadpool kerää supersankaripossen auttamaan tehtävässään, joka eskaloituu nopeasti jonkun isomman pahan päihittämiseksi.

Domino, Deadpool ja Cable
En muista koska olisin viimeksi nauranut noin paljon elokuvassa kuin Deadpool 2:sen aikana ja vieläpä teatterissa ja vieläpä ääneen. Enkä ollut yksin nauruineni. En ole mikään suuri Ryan Reynolds fani, mutta pakko on antaa miehelle krediittiä tästä pätkästä. Hän on kyllä täydellinen Deadpool eli mulkero sympaattisella tavalla. 

Ykkösosasta tuttuun tapaan kameralle taas puhuttiin ja elokuvamaailman ja elokuvan teon maailmaa sekoitettiin hauskasti keskenään, esimerkiksi niin että yhdessä kohtaa Deadpool signeerasi Ryan Renoldsina pikkupojan murot. Elokuva myös vilisi populaarikulttuuriviittauksia joita oli hauska bongata (ja tuntea tietysti erityistä hauskuutta siitä, että sen tunnisti). 

Tämä elokuva oli puhdasta kultaa ja viihdyin sen läpi alusta loppuun. 

****

Ohjaaja: David Leitch (Atomic Blonde)
Pääosissa: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin
Kesto:1h 59min
Valmistusmaa: USA


2 kommenttia:

  1. Ei ihan yhtä hyvä kuin eka, mutta silti varsin hauska pläjäys kuitenkin.

    VastaaPoista