sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 31. lokakuuta 2015

Películas para no dormir: Adivina quién soy/ 4 Films to keep you awake: A Real friend (2006)

4 Films to keep you awake -boksin toinen elokuva on A Real Friend (Adivina quién soy).

Nuori tyttö (Nerea Inchausti) viettää aikaa paljon yksin kauhuelokuvia katsellen. Hänen sairaanhoitaja yksinhuoltajaäitinsä (Goya Toledo) ollessa pois paljon kotoa. Vähäkaverinen tyttö kehittelee itsellensä mielikuvitusystäviä kuten vampyyrin ja moottorisahamurhaajan.

Käy ilmi, että tytön isä ei olekaan kuollut vaan vankilamellakan aikaa paennut raiskaaja-murhaaja. Mystinen mies varoittaa tytön äitiä että hänen miehensä on palannut. Vampyyri osoittautuukin tytön hulttio isäksi, mutta moottorisahamurhaaja pitää tytön puolia. 

tyttö ja vampyyri-isä
A Real Friend ei olisi kuulunut tähän 4 Films to keep you awake -boksiin, koska meinasin nukahtaa sen aikana. Aluksi tytön mielikuvituskaverina esitelty vampyyri, joka osoittautui olevan hänen isänsä, aiheutti lähinnä haukotuksia eikä juonikaan oikein tuntunut etenevän minnekään. Moottorisahamurhaaja oli lähinnä huvittava.

Lopun ratkaisu - kaikki olikin vain tytön mielikuvituksen tuotetta - ei ainakaan parantanut elokuvaa eikä tuonut varmastikin elokuvan tekijöiden toivomaa yllätysmomenttia.

Ei nyt oikein toiminut.

*1/2

Ohjaajat: Enrique Urbizu, James Phillips
Pääosissa: Goya Toledo, Nerea Inchausti, Josep Maria Pou
Kesto:73min
Valmistusmaa:Espanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.