sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

lauantai 18. helmikuuta 2017

Oscar-gaala 2017 lähestyy...

Yle Teema näyttää myös tänä vuonna Oscar-gaalan livenä 26.2-27.2.2017 välisenä yönä. Tänä vuonna heräsin myöhään Oscar-gaalan olemassaoloon ja tekeekin tiukkaa saada ainakin parhaan elokuvan ehdokaat katsottua. Saldovapaan sain onneksi juuri ja juuri maanantaille anottua.
Kierrokseen lähtee jo 89. Oscar-gaala ja sen juontajana toimii Jimmy Kimmel. Saa nähdä kuinka mies pärjää. En muista nähneeni häneltä mitään erityisen hauskaa, mutta ehkä hän nousee tilanteen tasolle. Tai ehkä ei. 

Jimmy Kimmel patsaan äärellä


Oscar-ehdokkaat parhaasta elokuvasta tänä vuonna ovat:

Arrival
Fences
Hacksaw Ridge 
Hell or High Water
Hidden Figures: varjoon jääneet
La La Land
Lion
Manchester by the Sea
Moonlight

Vasta kaksi ehdokasta nähtynä, huh...hoppu tulee.

4 kommenttia:

 1. Jimmy Kimmel tuli itselleni alunperin tutuksi The Man-shown toisena vetäjänä. Hän ei ollut hauska ja ohjelma oli suolesta, ja koska hän itse toimi ohjelman kirjoittana niin eipä siitä huumorinpuutteesta voinut oikein muitakaan syyttää. Pari kertaa olen vilkaissut hänen vetämäänsä talk showta ja siinä hän tuntuu olevan enemmän kotonaan, ollen jopa varsin viihdyttäväkin, joten ehkäpä hän sopiikin Oscareiden vetäjäksi. Tai no sama se minulle on, kun en sitä gaalaa kuitenkaan katso kuin jonkin tiivistelmän verran.

  VastaaPoista
 2. hmmm...ehkä pitää katsoa vähän, josko sieltä jotain hauskaa irtoaisi noin niinkuin esimakuna. :)

  VastaaPoista
 3. Itse odotan Kimmeliltä paljon. Ei hän ehkä hauksin koomikko maailmassa ole, mutta tuntuu paljon turvallisemmalta valinnalta kuin viime vuosien Chris Rockit, Seth McFarlandit tai Neil Patrick Harrisit...

  Uskaltaako sinulta odottaa Oscar-veikkauksia jossain vaiheessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, perinteinen lista tulossa! :) Varmaankin aika viime tingassa kuiteskin, jos ehtisi ainakin pari elokuvaa katsastamaan ens viikolla.

   Itse puolestani odotin paljon Harrisilta ja Farlandilta kun tykkäsin heidän huumorista, mutta Harris ei kyllä noussut tilanteen tasalle...

   Poista