sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

maanantai 18. marraskuuta 2013

Kirppikseltä haalittua

Oli pakko uhmata sunnuntaina Einoa ja käydä Pihliskirppiksellä. Yhdessä pöydässä dvd:t olivat vaan egen, joten olin niiden edessä polvillani.

Kiss kiss bang bang, Before devil knows, Tapeheads, Honeymoon in Las Vegas, sitten joululahjakirja veljelleni, Mustesydän, Lions and lambs sekä ensimmäisiä Mikki Hiiri animaatioita kahden dvd:llisen verran. Keskellä komeilee kissan kampa sekä 60-luvun joulukoriste. Niin ainakin vieressä pyörinyt myyjä väitti.

Tapeheadeista en ollut aikaisemmin kuullutkaan, mutta pääosissa komeili Tim Robbins sekä Johnny Cusack. Kansi näytti niin tyhmältä, että oli pakko ostaa. Honeymoon in Las Vegasin ehdinkin jo katsastaa, josta arvostelu tuota pikaa. Olinkin nähnyt joskus elokuvan lopun. Muitakaan ostoksia en ole ennen nähnyt. Tuohon kirjaan Pappi, lukkari, talonpoika, vakoojaan perustuvan elokuvan olen kyllä kerran nähnyt, mutta oli sen verran erikoinen tapaus, että pitäisi katsoa uudestaan josko pysyisi paremmin kärryillä.

2 kommenttia:

  1. Minä ainakin nauroin Tapeheadsia katsellessani. Roscoen kanabaarin mainos ja se Devon Baby dollin ruotsiversio ovat loistavia.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.