sitaatti

Two men look out the same prison bars; one sees mud and the other stars.

-Frederick Langbridge

torstai 30. tammikuuta 2014

Happythankyoumoreplease (2010)

Voi tätä surullista elokuvatusta! Katsoin siis elokuvan Rakkautta New Yorkissa (Happythankyoumoreplease). Elokuvan alkuperäinen nimi kertoo siitä kaiken oleellisen: se yrittää liikaa ja on liian vähän.

Ennen läpimurtoaan Ensisilmäyksellä-sarjassa Josh Radnor teki pääosaroolin tässä elokuvassa Sam Wexlerinä. Sam on kirjoittaja, jolla on vaikeuksia saada töitä. Hänen paras ystävänsä on jostain karvoja irrottavasta taudista kärsivä kalju-Annie (Malin Akerman). Kun Sam on menossa tärkeään työhaastatteluun todistaa hän metrossa tilanteen, jossa pieni poika joutuu eroon äidistään. Sam päättääkin ottaa pojan luokseen asumaan kun käy ilmi, että nainen ei ollutkaan pojan äiti. Sam myös tapaa ihastuttavan tarjoilijanaisen (Kate Mara), jonka kanssa hän tekee sopimuksen, että he viettävät kolme päivää yhdessa vaikka ovat juuri tavanneet.

Elokuvassa esiintyy myös älytön sivujuoni jonkun naisen ja miehen välillä enkä ymmärrä miten heidän suhteensa liittyi yhtään mihinkään?!?

Poika ja mies
Mielestäni elokuvassa oli jotain hyviä siemeniä, joita olisi pitänyt ravita enemmän. Samin ja pojan välinen kanssakäynti oli mielenkiintoinen juonikuvio, mutta lukuisat sivujuonteet hajottivat elokuvan kokonaisuuden ja teki siitä rasittavaa katsottavaa. Elokuvaan oli myös haalittu liikaa persoonallisen näköisiä ihmisiä ja se sai silmät vuotamaan verta. Liikaa kaikkea! Mielenkiintoisin juonikuvio Samin ja pojan välillä myös päättyi latteasti kuin käsikirjottajalta olisi loppunut aika kesken.

Jotain hyvää, mutta kyllä se oli huono.

**

Ohjaaja:Josh Radnor
Pääosissa:Josh Radnor, Malin Akerman, Zoe Kazan
Kesto:100min
Valmistusmaa:USA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.